Основні особливості сучасних ТВ-панелей — стильний дизайн з тонкими рамками, широкі функціональні можливості та висока роздільна здатність. Такі девайси можуть відтворювати зображення у Full HD-форматі, підтримувати HDR і мати низку додаткових корисних опцій. У нашому огляді наведені моделі з діагоналлю 32 дюйми, що мають попит у покупців українських онлайн-маркетів станом на березень 2024 року.

  

LG 32LQ6300

Full HD телевізор 32 дюймів від LG оснащено зручним Direct-підсвічуванням. Серед мультимедійних можливостей пристрою — брендова smart-платформа webOS у парі з вбудованим Wi-Fi 5 модулем відкривають доступ до популярних стрімінгових сервісів, онлайн-кінотеатрів тощо. Технологія AirPlay спрощує передачу контенту з Apple-гаджетів на екран смартпанелі. З особливостей моделі — підтримка голосових помічників Google Assistant, Amazon Alexa, HDR 10, якісна 10-ватна акустика, універсальний тюнер і багатий набір портів (зокрема HDMI).

Вартість моделі — від 8 880 до 13 986 грн.

Xiaomi Mi TV A2 32

Бюджетна модель TV A2 32 з роздільною здатністю HD-дисплея 1366х768 ppi працює на базі ОС Android TV 11. Керувати пристроєм можна у два способи: через пульт ДК або за допомогою віртуального помічника Google Assistant. Обсяг оперативної пам’яті становить 1,5 Гб, енергозалежної — 8 Гб. Основні переваги — вбудовані 20-ватні стереодинаміки з підтримкою DTS Virtual:X Sound, Dolby Audio, DTS-X, 2 USB- та HDMI-порти, Chromecast.

Ціна в інтернеті — від 7 149 до 12 978 грн.  

Hisense 32A5KQ

32-дюймова ТВ-панель з QLED-матрицею та технологією поліпшення якості зображення HDR забезпечує комфортний перегляд мультимедіа у роздільній здатності 1920x1080 ppi. Вбудовані стереодинаміки забезпечують просторове звучання будь-якого контенту. Низка інтерфейсів на корпусі спрощують під’єднання до телевізора різноманітної комп’ютерної периферії (клавіатури, маніпулятора тощо) або гаджетів. Підтримка Smart TV відкриває доступ до онлайн-платформ на кшталт NetFlix, Hulu та YouTube.

Вартість у мережі — від 8 340 до 18 942 грн.

Примітка. Дані актуальні станом на березень 2024 року, використана інформація порталу ek.ua.