sa9AAi-CVl4V2XQa8vGeXGcyJtDMrgsK526jS6DYRqRDiT3X_zbGGxzfvSYzCtA_H25Tq2aoEFSdDrxb0R4n71rScbIit9Njx2Fb8xPthxRZ4DR4J3hmHVT8tMax8fNGP1Gx_-JpRx1P88VIBbu6Kuc

Бізнес — це глобальна гра, де переможець може отримати не тільки золото, а й можливості й реалізацію. Та щоб грати у вищій лізі потрібно знати не тільки правила, а й мову. Потрібно знати інгліш. При чому незалежно від того, володієш ти бізнесом, управляєш ним, чи є членом команди, що його розвиває.

oYAVdtaB3S17jVZeELrp2_kFB7YDM1KCjh6N6y37Tkg9vir6NhJHbgcQx7VJqStiXoXYlneQcSOeBeI3ofUFkWn9dVqiLdE-54gtocHJNgDmSBDUXMRonrIzBkA43mF5Vwrd3pPFUkM07nKvvLhIrj0

Якщо ти досі не почав вивчати інгліш — то це саме той знак, аби це зробити. Потрібно буде виділити час, набратись терпіння та обрати один з двох шляхів: самостійне навчання (але тут час може розтягнутись на дуже довго, бо сподіватись доведеться тільки на себе), або бізнес курси англійської мови (тут значно легше, бо програма складена та обкатана, а тічери завжди готові підставити плече та пояснити незрозуміле).

Що пропонує Solid English School?

Якщо інгліш тобі потрібен для бізнесу, то і курси англійської мови потрібно обирати відповідні. Загальний курс з топіками про погоду та настрій не допоможе тобі побудувати ділову комунікацію чи навчитись писати ідеальні мейли. А ось ці курси зможуть ?

  •  Business Communication

Цей інтенсивний онлайн-курс розрахований на тих, хто прагне вести бізнес-комунікацію без зайвих хвилювань. Якщо тобі доводилось знаходитись в ситуації, коли твої ідеї були 100% класними, але не вистачало лексики, або ефективно їх представити — велкам сюди. 

За 1,5-2 місяці на курсі ти пройдеш 16 тем, прокачаєш не тільки словниковий запас, а й розмовні навички, що допоможуть вам легко проводити мітинги, вести переговори та впевнено виражати свої думки. А ще вдасться розібратись в термінології менеджменту англійською.

  • Perfect Emailing

В сучасному бізнесі електронна пошта — це не просто засіб комунікації, це мистецтво. І цей місячний курс призначений саме для тих, хто хоче стати майстром цього мистецтва. 

Тут вдасться навчитись не лише писати мейли різних типів, але і вміло комунікувати в чатах з колегами та замовниками. Ти отримаєш готові патерни письмового спілкування для різних ситуацій та навчишся ввічливо висловлювати свої думки, аргументувати позиції і писати без бюрократичних конструкцій. Після закінчення курсу ти зможеш впевнено спілкуватися письмово з представниками різних національностей у компанії.

  • Successful Writing

Розібратись зі всією цією пунктуацією, апострофами, стилями та формами тексту складно навіть рідною мовою, а на інгліші це взагалі задачка із зірочкою. На цьому курсі тобі нарешті вдасться це зробити, а ще зможеш рясно поповнити свій словниковий запас бізнес-лексикою. 

Ну і звісно ж, у Solid є можливість займатись індивідуально, якщо твій графік чи особисті вподобання не перетинаються з груповими заняттями. Пиши нам та ми радо розробимо індивідуальну програму під твої запити ?

Не гай часу, долучайся до Solid English School (https://solid.com.ua/) та зроби перший крок до розвитку своєї компанії, продукту та скілів. You can learn IT!