644f7f63f17d6.png

Лотереї – це проста та цікава можливість виграти крупну суму всього за кілька хвилин. Все, що для цього потрібно зробити – купити лотерейний білет та сподіватись на те, що удача усміхнеться саме вам. 

Існує багато компаній, які проводять подібні розіграші. Трапляються серед них і шахраї, які не виплачують винагороду переможцям. 

Саме тому варто довіряти лотереям, які довели свою надійність та мають усі необхідні дозволи та ліцензії, що підтверджують їхній відповідальний підхід. Сьогодні Українські національні лотереї представлені цілим рядом цікавих та простих ігор, які дозволяють отримати яскраві враження та гроші.

Чому варто довіряти УНЛ?

Українські національні лотереї доступні на офіційному сайті та регулярно здійснюють розіграші грошових винагород та інших цінних призів. Їх полюбили тисячі українців. Серед основних переваг ігор, представлених на платформі УНЛ є:

  1. Прості та зрозумілі правила. Лотереї працюють за класичним числовим принципом. Тобто гравці мають купити білет та вказати виграшну комбінацію чисел. Під час трансляції з лототрону випадатимуть кульки – чим більше номерів співпаде з зазначеними в білеті, тим більшу суму ви виграєте.
  2. Дешеві білети. В середньому білет коштують 15-20 грн. приблизно такою ж є мінімальна сума виграшу, тобто ви легко можете повернути витрачені кошти.
  3. Великі виграші. Щодо найбільших виграшів, вони можуть складати кілька мільйонів гривень. Звісно, джекпот виграють не кожного разу – для цього гравцям потрібно з точністю до 100% вгадати комбінацію чисел, які випадуть в лототроні.
  4. Надійність та безпека. Національні лотереї пройшли усі необхідні перевірки та довели свою чесність. Вони точно виплачують виграші гравцям, якою б не була сума – хоч 20 грн, хоч 2 млн грн. уся інформація про ліцензії міститься на сайті.

Які є українські національні лотереї?

Класичні національні лотереї, попри появу цифрових та інших типів розваг, продовжують користуватись популярністю. Регулярно за екраном телевізора чи монітором комп’ютера збираються цілі родини, які стежать за проведенням розіграшу, та чекають на перемогу. Серед найбільш поширених ігор, представлених на сайті УНЛ:

  1. Супер Лото. Пропонує найбільший джекпот в Україні. Наразі він становить майже 15 мільйонів гривень. Усе, що вам потрібно – обрати 6 номерів з 52 на ігровому полі. До речі, саме в Суперлото було зафіксовано найбільший в Україні виграш, який поки що не перебили жодні лотереї. Кілька років тому гравцю вдалось вгадати усі числа та забрати понад 30 мільйонів гривень!
  2. КЕНО. Також пропонує доволі великий джекпот, станом на сьогодні це 12 мільйонів гривень. Розіграші проводяться на щоденній основі. Гравцям потрібно обрати від 2 до 10 номерів.
  3. Лото Максима. Гравці мають вгадати 5 номерів з 45, щоб отримати джекпот, який сьогодні становить трохи більше 1 млн грн. Якщо вгадаєте меншу кількість номерів – також можете розраховувати на виграш, проте сума буде меншою.
  4. Лото Трійка. Відрізняється порівняно невеликим призовим фондом, проте дарує більше шансів на перемогу. Усе, що вам потрібно – вгадати 3 номери з 9-ти на ігровому полі.

Щоб грати в національні лотереї, потрібно просто придбати один або відразу декілька білетів. Обов’язково вивчіть правила гри – в різних іграх відрізняється кількість номерів, які потрібно обрати. І стежте за трансляціями розіграшів або перевіряйте результати в текстовому режимі на сайті УНЛ – можливо, саме на вас чекатиме джекпот.