Принципи ефективного лікування наркоманії та алкоголізму

Наркологічний центр «Реванш» пропонує своїм пацієнтам ефективне лікування наркоманії і алкоголізму в Києві, засноване на комплексному підході і дотриманні політики конфіденційності. Після завершення основного терапевтичного курсу випускникам надається допомога в соціальній реабілітації та адаптації.

Ефективне лікування алкоголізму і наркоманії

Принципи ефективного лікування згубних залежностей

Щоб вилікувати алкоголізм або наркоманію в Києві, а не просто досягти стану тимчасової тверезості, необхідне дотримання ключових принципів:

  1. Анонімність. Дуже часто залежні люди, їх сім'ї бояться звертатися до фахівців, побоюючись розголосу своєї проблеми, громадського осуду. Приватна спеціалізована клініка гарантує своїм пацієнтам суворе дотримання політики конфіденційності та відсутність постановки на облік. Звертаючись за допомогою, пацієнти можуть бути впевнені в тому, що їхня біда не стане надбанням громадськості, а в подальшому не виникне ніяких проблем, пов'язаних з працевлаштуванням, отриманням посвідчення водія, отриманням освіти і т.д.

  2. Індивідуальний підхід. Алкоголізм і наркоманія - це захворювання, що носять психосоматичний характер. У кожному разі залежність виникає на тлі певних психологічних чинників. Щоб скласти ефективну програму реабілітації, необхідно враховувати стаж залежності, стадію патологічного процесу, наявність або відсутність психологічної схильності, обстановку в сім'ї, вікову категорії, темперамент і характер самого пацієнта.

  3. Комплексність. Деякі спеціалізовані установи при лікуванні наркотичної та алкогольної залежності обмежуються такими методами як програма Детокс, кодування, підшивка, антидотна терапія. Однак досягнення стабільних, тривалих результатів можливо тільки при грамотному поєднанні медичних і психотерапевтичних методів.

Дотримання перерахованих принципів дозволяє домагатися відмінних і тривалих результатів, навіть у найскладніших та занедбаних клінічних випадках.

Які послуги надаються?

Реабілітаційний центр «Реванш» пропонує пацієнтам наступні види послуг:

  1. Попередня діагностика.

  2. Надання безкоштовних професійних консультацій.

  3. Виклик наркологів та психологів додому.

  4. Розробка індивідуального терапевтичного курсу.

  5. Примусове лікування алкогольної та наркотичної залежності за допомогою методу інтервенції.

  6. Лікування співзалежності та надання психологічної допомоги членам сім'ї реабілітантів.

  7. Терапія супутніх захворювань, ускладнень і наслідків алкоголізму або наркоманії.

  8. Надання терапевтичного супроводу після завершення програми реабілітації протягом півроку.

  9. Допомога випускникам у зміні професії, відновлення на навчання або підвищення рівня кваліфікації, працевлаштуванні, юридична допомога.

Отримати додаткову інформацію, індивідуальну консультацію, дізнатися вартість лікування, домовитися про виклик фахівців додому, попередню діагностику, госпіталізацію можна у будь-який час доби. Для цього потрібно просто зателефонувати за контактним номером телефону місцевого відділення центру (філії діють практично в усіх містах України) або ж заповнити форму зворотного зв'язку на сайті клініки https://lechenie-narkomaniya.kiev.ua. Центр працює без перерв, святкових і вихідних днів.