Топ експертів нашого міста - lilobert

Специалист
lilobert
Відгуки: 5
Коментарі : 0
Передплатників: 0
Підписатися
Сортувати по:
Відгук про "Кредитно-финансовая компания Банкнота"
четвер, 27 квітня 2023 р.
Хочу выразить благодарность компании “Банкнота” за помощь в продаже квартиры. Обратился в компанию после Нового года за услугой “Срочный выкуп недвижимости”. Все оформили в течении пары дней и я получил абсолютно адекватную сумму, чего даже не ожидал.
Відгук про "Simax (Симакс Украина), аренда и продажа строительных люлек"
четвер, 25 травня 2023 р.
Сотрудничаем с компанией Simax уже несколько лет. Вначале брали люльки в аренду, потом приобрели два подъемника. После покупки продолжили сотрудничество по обслуживанию агрегатов. Мастер выезжает на место и производит мелкий ремонт сразу, что очень выгодно и удобно.
Відгук про "Стоматологічна клініка лікаря Осадчого"
вівторок, 19 грудня 2023 р.
Імплантація зуба в цій стоматологічній клініці виявилася набагато менш страшною, ніж я очікував. Лікар провів консультацію, відповів на всі мої запитання і провів операцію так, що я майже не відчув болю. Подальший період відновлення також пройшов гладко. Рекомендую цю клініку всім, хто шукає професійне лікування.
Відгук про "Momentum, интернет магазин"
вівторок, 19 грудня 2023 р.
Цей магазин став моїм постійним вибором для купівлі військової амуніції. Тут представлений широкий асортимент товарів, включно з тактичним одягом, бойовими рюкзаками, якраз те, що мені потрібно. Якість товарів на вищому рівні, і ціни чесні. Дуже рекомендую всім військовим професіоналам!
Відгук про "Caucasus Auto Import"
понеділок, 25 грудня 2023 р.
Не перший рік користуюся послугами Caucasus Auto Import, і хочу подякувати за відмінне обслуговування. Прозорі умови співпраці, зручні інструменти для вибору та оформлення автомобіля. Особливо зручний сервіс відстеження, що дозволяє завжди знати, де знаходиться мій автомобіль. Рекомендую!