Топ експертів нашого міста - Nataliia Belenko

Новичок
Nataliia Belenko
Відгуки: 4
Коментарі : 0
Передплатників: 0
Підписатися
Сортувати по:
Відгук про "Стоматологічна клініка лікаря Осадчого"
понеділок, 4 вересня 2023 р.
Посещаю эту клинику регулярно для профилактических осмотров и чистки зубов. Врачи всегда внимательно слушают и консультируют, а процедуры проходят безболезненно. Рекомендую эту клинику всем, кто ищет надежных стоматологов в Киеве.
Відгук про "МІД-Сервіс"
вівторок, 21 листопада 2023 р.
Ми хочемо висловити вдячність за професіоналізм майстрів компанії "Мід-Сервіс". Звертаємося до них для швидкого обслуговування та ремонту люльок, і завжди отримуємо високоякісні послуги. Майстри компанії "Мід-Сервіс" можуть ефективно виконувати роботу як на місці, так і у власній майстерні. Вони завжди готові допомогти та забезпечити якість обслуговування!
Відгук про "Momentum, интернет магазин"
середа, 22 листопада 2023 р.
Відмінний магазинчик тактичного одягу, спорядження та іншого. Купувала для свого батька військового у них-Штани Vision Gen якщо не помиляюся так пишеться, то вони бомба!Я вибирала магазин за ціною, щоб була середня, а то в деяких, звичайно, занадто завищили ціни.
Відгук про "Caucasus Auto Import"
вівторок, 28 травня 2024 р.
Шукала надійного брокера для покупки авто з аукціону Copart. Caucasus Auto запропонували найкращі умови та повну підтримку. Окреме дякую за можливість відстеження доставки онлайн.