Любителі порелаксувати серед чаруючих красою гір? Карпатський курорт настільки розвинений, що все більше вабить відпочиваючих кожного року. Еко-курорт Яремче вже давно в фаворитах в іноземних туристів у всесезоння. Молоді гори з густими сосновими лісами, чисті стрімкі річки, бурхливі водоспади,найбільші готелі, найкомфортніші котеджі і садиби, санаторії...що може бути краще? А краще може бути лише смачна кухня ресторанів у Карпатах. Інтер'єр може бути різноманітним. Від автентичних колиб до фешенебельних ресторанів в європейському стилі. Відповідно кухня і назва колиб відповідають українському етносу, а європейські ресторани відрізняються оригінальними стравами, історією та ексцентричною назвою. Ресторан "Губертус" - втілення унікального сміливого дизайнерського рішення, вишуканої кухні, цікавої легенди. Простір, приємний антураж, ефектні вітражі, оригінальний мисливський декор. Ресторан-паб "Губертус", як і багато ресторанів в Карпатах, знаходиться на території готелю з усіма зручностями. Завітавши сюди з сім'єю, компанією друзів чи з бізнес-партнерами, ви почуватиметесь невимушено і однозначно задоволеними, оскільки затримавшись, ви зможете залишитись в готелі і відпочити в комфорті, а також відвідати спа-сауни та спа-басейни. Екстравагантний Губертус став улюбленим місцем відпочинку багатьох відпочивальників цього сезону. Єдиний ресторан, в якому проводяться екскурсії з дегустацією 3 сортів найсмачнішого натурального пива "Панське". Чого тільки варта тушкована капуста по мисливськи з м'ясом дичини до дегустованого пива. Ви зможете насолоджуватись смачними, ситними стравами, милуючись неординарним інтер'єром серед краси карпатських гір. Так як ресторани в Карпатах славляться своєю гостинністю, в меню завжди є широкий вибір запропонованих страв. "Справжні українці" знайдуть улюблену гуцульську грибну юшку та сало на чорному хлібі. Губертус робить акцент на страви з еко-продуктів відповідно до кожного сезону. Особливої уваги заслуговують м'ясні страви, страви з птиці, гарячі страви. Неймовірно смачні страви з грибів, збираних в карпатському сосновому лісі. Кожен відвідувач неодмінно захоче поласувати ароматним свіжоспеченим хлібом. Кожен знайде страву до смаку. У кожному ресторані відчувається рука власника, харизма шеф-кухаря, який надасть стравам довершеного смаку. Зрештою, щоб відчути гуцульську екзотику, скуштуйте карпатські страви в атмосфері гуцульських колиб-фортець, у стінах яких відтворений побут гуцулів. Славиться карпатська кухня і домашніми сирами, особливо бринзою. Неодмінно спробуйте запашну запечену картоплю з м'ясом у горщику, банош з бринзою і шкварками. Незмінний хіт сезону - шашлик та форель, спеціально мариновані і приготовлені на вогні. Народну музику ви тут почуєте щодня. Українці, як відомо, надзвичайно співочий, ліричний народ, тому музиканти, за словами відвідувачів, завжди душевно виконують свій репертуар. А в ресторані "Губертус" ви матимете нагоду послухати музику свободи - неповторне виконання выртуоза джазмена.