У Києві обстежують будинок, який постраждав від атаки російських БпЛА, – ВІДЕО

Фахівці обстежують житловий будинок у Солом'янському районі, який було пошкоджено під час нічної атаки російськими БпЛА.

Про це повідомляє міський голова Києва Віталій Кличко.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua" – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

За словами очільника Києва Віталія Кличка, огляд багатоповерхівки займе кілька діб.

Після цього, якщо це буде можливо, будемо відновлювати електропостачання, щоби люди повернулись до своїх квартир, — сказав він.

Кличко додав, що столична влада сподівається, що пожежа не пошкодила опорні конструкції будинку. Якщо таких пошкоджень немає, фахівці одразу розпочнуть відновлення квартир, які постраждали від пожежі.

Нагадаємо, що в Солом'янському районі розгорнули Гуманітарний штаб для допомоги постраждалим від російської атаки безпілотниками. У штабі можна зігрітися, випити чаю, отримати харчування, медичну та психологічну допомогу, а також консультацію щодо подальших дій.

Також ми повідомляли про те, що в результаті ворожої нічної атаки БПЛА по Києву, загинула дитина 2009 року народження. Ще шестеро людей постраждали, одну з них госпіталізували.