У Києві 20-річний хлопець пограбував літню пані: йому "світить" понад 7 років, – ФОТО

У Києві засудили до семи років і двох місяців позбавлення волі 20-річного юнака, який пограбував пенсіонерку. Подія трапилась березні цього року у Святошинському районі Києва.

Про це повідомили столичні поліцейські.

У Києві засудили хлопця за пограбування пенсіонерки

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте долучатись.

Поліцейські, прибувши на місце події, поспілкувалися з пенсіонеркою та з’ясували, що на вулиці до неї підійшов парубок та запропонував їй донести пакети з продуктами додому. Вже знаходячись у під’їзді, зловмисник вихопив з сумки старенької мобільний телефон та втік.

У Києві засудили хлопця за пограбування пенсіонерки

Тоді правоохоронці оперативно розшукали та затримали 20-річного мешканця Київщини, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру та скерували обвинувальний акт до суду.

Святошинським районним судом міста Києва зловмиснику винесено вирок за грабіж, скоєний в умовах воєнного стану ,та засуджено до семи років і двох місяців позбавлення волі.

Також ми писали, що 38-річному киянину, який має численні судимості за майнові злочини, загрожує тривалий термін позбавлення волі за крадіжку смартфона в умовах воєнного стану.