У Києві відкрився оновлений безбар’єрний ЕКО МАРКЕТ на Троєщині

Українська ритейл-мережа ЕКО МАРКЕТ продовжує оновлювати свої магазини та робити їх більш доступними для маломобільних груп населення. В жовтні у Києві в рамках проєкту ”Безбар’єрність” https://ekodostupno.com.ua/#new-shop після реновації відкрився оновлений супермаркет за адресою вул. Радунська, 40, площею у 1998 кв.м.

Це - перший столичний ЕКО МАРКЕТ, у якому:

  • збільшена ширина проходів до 1,3 метра, аби люди на кріслах колісних могли вільно пересуватися між рядами з продукцією;
  • автоматичні двері виділені контрастними кольорами, щоб навіть у погану погоду їх було добре видно;
  • термінали для оплати картками висунуті на 20 см вперед, аби людям на кріслах колісних було зручно оплачувати покупки самостійно;
  • елементи інтер’єру, що виступають, позначені контрастними кольорами, щоб їх можна було краще відрізнити людям з порушенням зору.

Супермаркет має велику кількість відділів, зокрема там можна придбати свіжі овочі та фрукти, консервацію, ковбаси та сири, м’ясо та рибу, товари для тварин, власну випічку та ін.

Аби купляти продукти було ще комфортніше, команда ЕКО запровадила “безбар’єрні” зміни, якими встигли скористатися вже не одна сотня покупців.

“За три тижні роботи після реновації нашого супермаркету на Радунській, 40, велика кількість відвідувачів змогли оцінити ті зміни, які ми впровадили. До прикладу мами з візочками відтепер без зайвих зусиль проїжджають між рядами з товарами, бо ширина рядів значно розширена. Також в супермаркеті відсутні пороги та інші перепади висот, аби будь-яка людина почувалася комфортно у нашому магазині. Висунуті каси самообслуговування та контрастні візуальні елементи створюють дійсно доступне середовище в Еко МАРКЕТ для кожного українця”, - розповіла Інна Мірошниченко, президент ЕКО МАРКЕТ.

ЕКО МАРКЕТ на Радунській, 40 - вже третій оновлений безбар’єрний супермаркет мережі. Першим безбар’єрним магазином став маркет у м. Українка, вул. Юності, 6. Другим - безбар’єрний магазин у м.Буча, вул. Героїв Майдану, 12. У планах ЕКО МАРКЕТ на осяжне майбутнє провести реновацію ще 11 супермаркетів.