Побив до смерті товариша: у Києві суд виніс вирок зловмиснику

Шевченківський районний суд столиці засудив до семи років позбавлення волі жителя Київщини, який до смерті побив свого знайомого. Трагічний інцидент трапився у березні 2022 року в бойлерній будинку на провулку Михайлівському.

Про це повідомляє поліція Києва.

Слідство встановило, що між чоловіками спалахнув раптовий конфлікт. 35-річний зловмисник накинувся на опонента з кулаками та ногами, завдаючи численних ударів у живіт і груди. Потерпілий помер від отриманих травм на місці події.

Правоохоронці оперативно затримали нападника. Під процесуальним керівництвом Шевченківської окружної прокуратури слідчі оголосили йому підозру за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Фото: поліція Києва

На час розслідування підозрюваний перебував під вартою. Суд, розглянувши всі обставини справи, визнав чоловіка винним у скоєнні злочину та призначив покарання у вигляді семи років ув'язнення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що одесит ошукав пенсіонерів у Києві на 340 тис. гривень.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва - 44.ua". Також не забувайте підписуватись.