У Києві судитимуть чоловіка за систематичне домашнє насильство над матір'ю

Київська поліція передала до суду справу 46-річного чоловіка, який систематично знущався над своєю 74-річною матір'ю. Зловмиснику загрожує до двох років позбавлення волі.

До Святошинського управління поліції неодноразово надходили заяви від літньої жінки зі скаргами на сина, який зловживав алкоголем та чинив домашнє насильство. Всі випадки були задокументовані працівниками сектору протидії домашньому насильству.

Раніше правопорушника вже притягували до адміністративної відповідальності за домашнє насильство. Суд призначав йому штрафи та зобов'язав пройти спеціальну програму для кривдників. Однак чоловік продовжував знущатися над матір'ю: бив її, ображав та виганяв з власної квартири.

Фото: поліція Києва

Зрештою слідчі, за процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру за статтею 126-1 Кримінального кодексу України (домашнє насильство). Обвинувальний акт направлено до суду для розгляду справи по суті.

Крім того, ми також розповідали, що Київський рибоохоронний патруль виявив серйозне порушення правил рибальства на річці Великий Супій поблизу села Засупоївка, що в Бориспільському районі Київщини.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте підписуватись.