"Протилежна роль, харизматичність та робота з власною тінню" - воркшоп з акторської майстерності від режисерки Люсі Пономаренко

26 жовтня в рамках Жіночого клубу GORODOK Gallery Люся Пономаренко - режисерка, сценаристка, викладачка акторської майстерності, засновниця Aktorstvo theatre проведе безкоштовний воркшоп з акторської майстерності (за умови реєстрації).

Це чудова можливість для всіх, хто бажає познайомитися з основами акторської майстерності або вдосконалити вже наявні навички. Люся Пономаренко – не лише талановита режисерка і сценаристка, але й викладачка акторського мистецтва, засновниця акторської студії Аktorstvo theatre. Її досвід і підхід до навчання допоможуть учасникам глибше зрозуміти себе і мистецтво гри на сцені.

Темою зустрічі стане: «Протилежна роль, харизматичність та робота з власною тінню». Під час воркшопу учасники зможуть попрацювати над важливими аспектами акторської майстерності:

  • Протилежна роль – вивчення ролей, що є протилежними до власної особистості, допомагає акторам краще розуміти інші погляди та емоції.
  • Харизматичність – як розвинути харизму та присутність на сцені, що допоможе захопити увагу глядача та краще виражати свої емоції.
  • Робота з власною тінню – дослідження внутрішніх протиріч і темних сторін особистості, які часто залишаються прихованими, але мають великий потенціал для творчості.

Цей воркшоп буде корисним не тільки для професійних акторів, але й для творчих людей і для всіх, хто прагне до саморозвитку. Ту вони зможуть:

  • розкрити свій творчий потенціал і розширити діапазон своїх можливостей,
  • розширити свої горизонти,
  • навчитись працювати з внутрішніми ресурсами
  • заглибитись у себе, краще зрозуміти власні сильні та слабкі сторони й навчитися використовувати їх для досягнення особистих і професійних цілей.

Коли: 26 жовтня, 15:00

Де: ТЦ GORODOK Gallery, 2 поверх, «Почайна Пасаж», прос. Степана Бандери, 23, м. Почайна

Безкоштовно за умови реєстрації: https://forms.gle/ShYsGEHuaeMJYg9V9

Довідки за телефоном: 098 261 99 59