Скандал в КМДА: Прокопів написав заяву на звільнення

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Володимир Прокопів написав заяву на звільнення.

Про це він повідомив у Facebook.

"Я не маю чого приховувати, тому і сам, коли почали телефонувати родичам та моїм друзям, запросив їх на чесну розмову. Майже дві години я відповідав на усі запитання, які цікавили журналістів", - зазначив посадовець.

Йдеться про розслідування проєкту Bihus.Info. У першій частині стверджується, що родина Прокопіва має кілька об'єктів комерційної та житлової нерухомості, а у другій - що двоє друзів Прокопіва через приватні фірми отримали у власність щонайменше шість об'єктів нерухомості, які раніше належали місту.

Прокопів додав, що з повагою ставиться до роботи правоохоронних органів та інших контролюючих державних служб, тому готовий до перевірки.

"За посаду заступника голови КМДА ніколи не тримався, тому написав заяву на звільнення на ім'я київського міського голови", - наголосив він.

Нагадаємо, раніше київський міський голова Віталій Кличко відсторонив Володимира Прокопіва і звернувся щодо нього до правоохоронців.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва - 44.ua". Там ми публікуємо ще більше новин Києва, Київської області та України.

Партнерський спецпроект
15:20, Вчора