Збив насмерть дідуся на переході і втік з місця ДТП: у Києві судитимуть горе-водія

У Києві правоохоронці затримали 30-річного водія, підозрюваного у смертельній ДТП та втечі з місця події. Інцидент стався 13 жовтня 2024 року ввечері на вулиці Ольжича.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

За даними слідства, водій автомобіля Chevrolet Volt, рухаючись по вулиці Ольжича від вулиці Бакинської в напрямку вулиці Олени Теліги, збив 71-річного чоловіка на нерегульованому пішохідному переході. Після наїзду водій втік з місця аварії, не надавши допомоги потерпілому.

Пішохода з тяжкими травмами доставили до лікарні, де він помер під час лікування.

Київська міська прокуратура повідомила про підозру затриманому за ч. 1 ст. 135 (залишення в небезпеці) та ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування проводить Слідче управління Головного управління Національної поліції в місті Києві.

Нагадаємо, що під Києвом через нецензурну лайку поплатився життям чоловік: деталі трагедії.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua" - джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

Новини компаній
13:00, Сьогодні