"Величезна гематомата на голові та сліди укусів": під Києвом матір жорстоко поводиться з півторарічним сином, - ВІДЕО

У Броварах мешканці багатоквартирного будинку забили на сполох з приводу жорстоково поводження матері з півторарічним сином. Сусіди неодноразово спостерігали тривожні ситуації, які викликали занепокоєння щодо благополуччя дитини.

Детальніше розповідає Громадський ревізор Бровари.

За словами очевидців, вони часто знаходили малюка самого у під'їзді або на парковці, його одягали невідповідно до погодних умов. Сусіди повідомляють, що регулярно чують істеричний плач дитини та підозрюють, що мати зловживає алкоголем.

Фото: скріншот з відео

На місце неодноразово викликали поліцію. При одному з візитів мати зізналася, що вживає алкоголь, але правоохоронці не виявили, що життю дитини безпосередньо загрожує небезпека. Проте сусіди стверджують, що бачили на тілі хлопчика гематоми та сліди укусів.

Фото: скріншот з відео

Останнім інцидентом, який спонукав до активних дій, стало те, що дитину виявили майже опівночі з невідомим чоловіком у квартирі, коли мати була відсутня. 

Фото: скріншот з відео

Також був випадок, коли малюк випав з візочка і сильно вдарився. Цей момент потрапив на відео, яке ви можете переглянути далі.

Фото: скріншот з відео

Після того, як громадяни численно зверталися, представники поліції, соціальних служб та медичний працівник провели обстеження умов, у яких проживає дитина. За їхніми висновками, вони визнали умови задовільними, а ознак насильства не виявили. Лікар не помітила, що дитина відстає у розвитку.

Наразі не знайшли підстав, щоб вилучити дитину з сім'ї. Соціальні служби продовжуватимуть працювати з родиною. Матір направлять на обстеження до психіатра та нарколога.

Поліція внесла інформацію про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань. На матір склали адміністративні матеріали за статтею 184 ч.1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Соціальні служби закликають громадськість не залишатися байдужими до подібних ситуацій та повідомляти, якщо підозрюють, що з дітьми жорстоко поводяться.

Раніше ми писали, що на Київщині знайшли зниклу 14-річну Яну Соколову, – ФОТО.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua" – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

Новини компаній
13:00, Сьогодні