Дрони на фронті: Результати збору Atlas United 2024

На 2025 рік в планах є провести найбільший музичний благодійний фестиваль України. А поки його реалізація наразі на етапі обговорення, команда Atlas United 2024 підготувала звіт та повідомила, що дрони, які були куплені в результаті масштабного благодійного збору у 100 000 000 грн, вже на фронті. 8 серпня 2024 року відбулася перша офіційна передача дронів українським військовим підрозділам та уже зараз нищать ворога на фронті.

“Ваша підтримка допомогла нам зібрати 101 559 771.26 грн для війська на музичному фестивалі. Ми щиро вдячні всім, хто долучився до масштабного збору ATLAS FESTIVAL разом з United24 та monobank”.

За зібрані гроші були закуплені:

  • 2355 FPV-дронів
  • 620 відеопередавачів
  • 15 дронів MAVIC
  • 580 акумуляторів
  • 3 ретранслятори
  • 250 пропелерів

50 000 000 гривень Atlas United 2024 передав франчайзинговій платформі UNITED24 на наземні роботизовані платформи.

Окрему подяку ATLAS FESTIVAL висловлює музикантам, які виступили та надавали лоти для розіграшу, команді та нашим партнерам: UKRNAFTA, Uklon, WhiteBit, monobank, United24, «Аврора», ЛУН, ЖК «Нова Англія» та Royal House! Завдяки їхній підтримці змогли передати велику кількість дронів для ЗСУ

Придбання дронів здійснено повністю за кошти, зібрані на фестивалі “Atlas United 2024”.

Прозорість збору та звітність

Для забезпечення прозорості команда фестивалю підготувала детальну звітність. У таблиці вказано кількість дронів, переданих конкретним військовим частинам, та вартість кожної партії. Також доступні відео з передової, де військові демонструють використання дронів і висловлюють вдячність.

Усі охочі можуть переглянути детальний звіт за посиланням: https://bit.ly/483OTO6

“Ми дякуємо всім, хто долучився до цієї важливої ініціативи. Ваші внески допомагають наблизити перемогу та забезпечити безпеку наших військових на передовій. Наш перший масштабний збір дав круті результати! Продовжимо і надалі підтримувати наших захисників, адже тільки завдяки їм ми можемо творити круті речі в тилу. Наразі обговорюється ідея благодійного музичного фестивалю в 2025 році. Якщо всі етапи будуть реалізовані, то це буде особлива подія на яку чекають багато шанувальників”.

https://www.instagram.com/p/DATGnVEoNDt/?igsh=bHAwM2NlNWE1dnpu

https://www.instagram.com/p/C_iIhzNI7b0/?igsh=MWEwd2NkZDN4djg3OA==

https://www.instagram.com/p/C_3CwrOIFaa/?igsh=NWY3dGNic3hlaDI5

https://www.instagram.com/p/C_NFYNpN-xB/?igsh=MXUyNG5heW56bWxzcA==

https://www.instagram.com/reel/C-7lwuqIpXf/?igsh=MXBxdjhrcXIxam53eA==

https://www.instagram.com/reel/C-e1urToYEm/?igsh=bTkxbDlqaXZocTJ1