На Подолі у Києві з’явився яскравий мурал із Кирилом Будановим та ромашками, – ФОТО

У Києві на Подолі, біля кінотеатру "Жовтень", з'явився новий мурал, на якому зобразили Кирила Буданова, очільника Головного управління розвідки України.

Про це повідомили художниці Мішель та Ніколь Фельдман на своїй сторінці в Instagram.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua"? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Стінопис, намальований на будинку по вулиці Введенській, 6, присвячений українським військовослужбовцям. Сестри Фельдман зазначили, що їхня робота присвячена українським військовим, особливо "герою України, який не боїться викликів і несе величезну відповідальність у важкий час".

Стінопис присвячений герою України, образу справжнього українця, який йде і нічого не боїться. І навколоквіти, які надірвані, але це все ще красиве поле. Не всі вони цілі, але вони є і вони разом. Ця людина несе велику відповідальність, це насправді важко, особливо у такий час, – сказали сестри Фельдман після завершення роботи над муралом.

На стінописі зображено чоловіка з вусами та борідкою, характерними для глави ГУР Буданова. Він у чорному кітелі з погоном генерал-лейтенанта, тримає кота, а навколо — ромашки, пташка та символ ГУР — сова з мечем.

Попри те, що авторки прямо не називають прізвище головного персонажа картини, очевидно, йдеться саме про Кирила Буданова. На це, зокрема, вказує погон генерал-лейтенанта, кіт Гюнтер і канарка, яка мешкає в приймальні очільника української розвідки.

Ми також розповідали раніше про ТОП-10 приголомшливих київських стінописів, про які варто знати.