У київському зоопарку тривають гарбузові вікенди: містян запрошують на показові годування приматів

У Київському зоопарку триває осіння акція "Гарбузові вікенди". Цими вихідними, 12 та 13 жовтня, відвідувачі матимуть змогу спостерігати за особливим частуванням для приматів, які мешкають у Нижньому парку зоопарку.

За повідомленням КП "Київський зоопарк", різноманітні види приматів, включаючи павіанів анубісів, павіанів гамадрилів, котячих лемурів, чорних мангобеїв, макак лапундерів, зелених мавп, мавп Бразза, мавп-гусарів, сіамангів та срібластого гібона, ласуватимуть сезонними гарбузами.

Ця зміна в раціоні не лише корисна для тварин, але й надзвичайно цікава для відвідувачів. Показові годування відбуватимуться з 12:00 до 12:30 в обидва дні вікенду.

Зоопарк відкритий для відвідувачів до 16:30, а перебування на території дозволено до 18:00. Квиткові каси працюють з понеділка по п'ятницю з 12:00 до 16:30, а у вихідні - з 10:00 до 16:30.

Адміністрація зоопарку нагадує відвідувачам про необхідність дотримання правил безпеки та закликає у разі повітряної тривоги негайно прямувати до укриття.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua"? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.