Змерзла та в безпорадному стані: під Києвом врятували жінку, яка вважалася зниклою безвісти

У Білоцерківському районі Київської області стався випадок, який демонструє важливість пильності та оперативності дій правоохоронців. Патрульні поліцейські виявили та надали допомогу жінці, яка вважалася зниклою безвісти.

Інцидент трапився в селі Антонів. Патрульні звернули увагу на жінку, яка перебувала в безпорадному стані на зупинці громадського транспорту. Було очевидно, що вона замерзла і потребувала допомоги.

Поліцейські негайно підійшли до громадянки. Під час спілкування та перевірки документів з'ясувалося, що цю жінку розшукують родичі. Вона була оголошена зниклою безвісти.

Фото: поліція Білої Церкви

Правоохоронці оперативно зв'язалися з сестрою знайденої жінки та повідомили про її місцезнаходження. Враховуючи стан громадянки, патрульні доправили її до найближчого медичного закладу для обстеження.

Після огляду лікарями жінку забрали додому рідні. Завдяки професійним діям поліцейських вдалося запобігти можливим трагічним наслідкам та возз'єднати родину.

Раніше ми писали, що у Києві кандидат наук намагався "продати" бронь від призову до ЗСУ за $10 000.

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте долучатись.