Підліткова наркоманія : як розпізнати проблему, та допомогти дитині. Поради від фахівців клініки " На грані "

Підлітковий вік - час до нових звершень і прагнень. Час зрілих рішень і планування свого життя. Але що робити, коли ваша дитина попала у хворобу залежність? Що робити, коли дитина не керована у поведінці, і веде себе підозріло?

У підлітковому віці часто настає важкий час, момент бунту та ігнорування всього, від чого застерігають дорослі. Дитина може спробувати лише заради цікавості, або через внутрішню тривогу. Причин безліч. Жодні батьки не приймають на початку того факту, що дитина може взагалі вживати.

Психологи реабілітаційного центру "На грані" рекомендують не загострювати ситуацію панікою, або імпульсивними рішеннями, а зважено поставитись до певної задачі.

З дитинства бажано свою доньку або сина вчити говорити "ні", і заохочувати до бажання вчитись, адже саме цей час формується префронтальна кора, яка бере участь в контролі поведінки. Але історії підлітків різняться несподіваними ситуаціями, що призводять до вживання.

Допомога фахівця - нарколога, психолога нашого тренінг-центру "На грані" допоможе вам достовірно знайти відповіді на питання стосовно поведінки вашої дитини.

Не варто звинувачувати дитину, або навпаки байдуже ставитись. Варто розуміти, що це життєвий етап, і потрібно його якомога раніше і якісніше пройти. Якщо ви, за допомогою наркологічної клініки "На грані" та психотерапії, знайдете та зрозумієте першопричину розвитку хвороби - то зможете розібратися в собі і викорінити залежність зі свого життя раз і назавжди.

Пам'ятайте, за допомогою професіоналів тренінг-центру "На грані" Вінниця вам стануть зрозумілі ознаки, причини вживання, а також, що саме головне - методи запобігання стресових ситуацій і подальшого розвитку хвороби.

Завдяки досвіду спеціалістів "На грані" ваша близька людина пройде повне обстеження. Під наглядом психолога буде чітко визначена причина, і метод запобігання повторного вживання.

Якщо сьогодні, ваша дитина має зміну у зовнішності, або підозріле коло друзів, якщо ви спостерігаєте різкі зміни настрою - покрокова програма допомоги наркозалежним у Вінниці до ваших послуг.

Безкоштовна консультація і направлення фахівцем до курсу лікування допоможе знайти вам спокій, який ви шукали роками. Кожен батько, або мати також мають змогу пройти терапію окремо, відновити себе, і знайти ресурс для зрілого поняття відповідальності.

Також, не потрібно звинувачувати себе у несправедливості, і неправильному виховані, адже кожен може по дорозі життя звернути трохи у інший бік.

Спеціалісти психо соціального реабілітаційного центру "На грані" повернуть вам радість і допоможуть вашій дитині жити здоровим життям. Відчай нам не товариш. Разом - все можна подолати.