Це була не міна: у Києві встановили особу 10-річного "жартівника", який налякав пасажирів метро

У Києві поліція встановила особу 10-річного хлопця, який спричинив паніку серед пасажирів столичного метрополітену, кинувши до вагона фільтруючо-поглинаючу коробку від протигазу. Інцидент стався сьогодні на одній зі станцій метро.

Подія набула розголосу після того, як у месенджерах почало поширюватися відео масової евакуації пасажирів з вагону метро через підозрілий предмет. На місце події оперативно прибули вибухотехніки Головного управління поліції та слідчо-оперативна група управління поліції в метрополітені.

Спеціалісти швидко встановили, що кинутий предмет — це фільтруючо-поглинаюча коробка до протигазу, яка не становить небезпеки. Правоохоронці також оперативно виявили "жартівника" — хлопця 2014 року народження.

За словами інспекторів ювенальної превенції, школяр хотів пожартувати над пасажирами і не усвідомлював можливих наслідків своїх дій. У результаті інциденту поліція склала адміністративний протокол щодо матері хлопця за статтею 184 КУпАП - невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей. З самим школярем провели профілактичну бесіду.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua"? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.