Мешканець Києва накрав у Епіцентрі сантехніки на тисячі гривень: який вирок виніс суд

У Києві чоловік намагався викрасти товар у будівельно-господарському гіпермаркеті "Епіцентр". Його привабила сантехніка.

Про це йдеться у вироку суду, опублікованому в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте підписуватись.

У матеріалах суду вказано, що чоловік зайшов до магазину та взяв з полиць кілька товарів, серед яких клапани та крани різних моделей. Загальна вартість товарів склала 11 791 гривню.

Чоловік поклав викрадені товари до рюкзака та спробував залишити приміщення магазину, однак його помітили і затримали співробітники охорони. Після цього на місце події викликали правоохоронців.

Під час судового засідання обвинувачений повністю визнав свою вину. Він пояснив, що не мав коштів для оплати товару, тому й наважився на крадіжку. Чоловік зазначив, що шкодує про вчинене.

Суд розглянув обставини справи, врахувавши характер та спосіб вчинення злочину, а також поведінку обвинуваченого до скоєння правопорушення.

Крім того, суд звернув увагу на те, що злочин належить до категорії тяжких.

З огляду на всі ці фактори, суд дійшов висновку, що для виправлення обвинуваченого необхідне реальне відбування покарання.

Відтак суд визнав чоловіка винним і призначив покарання у вигляді позбавлення волі на строк п'ять років. Суд вирішив, що в цьому випадку не може бути застосоване умовне покарання, оскільки лише реальний термін ув’язнення може запобігти вчиненню обвинуваченим нових злочинів.

Нагадаємо, ми розповідали також про те, що у Києві завершено досудове розслідування справи про крадіжку з автомобіля, скоєну наприкінці серпня.