На Київщині жінка-палійка ледь не спалила пів села, а потім кидалась з палицею на сусідку, яка на неї донесла, – ФОТО

У Київській області місцева мешканка вирішила навести лад у городі і спалити залишки сміття та сухостою. Поривами вітру пожежа розповсюдилась на десятки метрів. З’явилась загроза перекидання вогню на житлові будинки.

Про це розповіли у пресслужбі ДСНС Київщини.

На Київщині жінка ледь не спалила пів села

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua"? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Подія сталась у с. Вороньківка Бучанського району.

Палійку виявили самі ж місцеві мешканці та вимагали притягнути її до відповідальності. Фахівці ДСНС разом з сусідами порушниці приїхали скласти на неї протокол.

На Київщині жінка ледь не спалила пів села

Але побачивши свою сусідку – місцеву медикиню, палійка моментально "завелась", "озброївшись палицею" із тільки-но отриманої листівки на протипожежну тематику. Жіночки почали свої "розборки" ніби не помічаючи інспектора, який вже перестав складати протокол, і намагався їх розборонити.

З рештою, ситуація вирішилась. Ніхто не постраждав. Жіночка-палійка визнала свою провину і заплатила штраф.

На Київщині жінка ледь не спалила пів села

Ми також повідомляли про те, що трагічний випадок стався на Київщині у четвер, 5 вересня, у селі Сукачі, що у Вишгородському районі. Так, під час випалювання сухостою вранці загинула літня жінка.