Дитячий розважальний центр "Країна Мрій", який має філії в 9 містах України, взяв участь у Всесвітньому дні прибирання

Співробітники всіх центрів, що вже функціонують, долучилися до толоки в своїх містах.

Цього року Всесвітній день прибирання в Україні пройшов під гаслом «Зробимо Україну чистою разом!», охопивши 24 міста. З 2023 року цей день став офіційним святом ООН, яке щорічно відзначають 20 вересня, і його додали до переліку міжнародних святкових дат. Всесвітній день прибирання визнано найбільшою мирною мобілізаційною акцією в світі та переможцем UN SDG Awards.

Це не перша подібна ініціатива для «Країни Мрій». Раніше  працівники брали участь у екологічній акції висадки дерев й кущів. У «Країні Мрій» вважають, що здоров’я дітей – це найважливіше, а чисте довкілля є важливою умовою для їхнього добробуту.

«Ми орієнтовані на сімейне дозвілля, тому акції з прибирання зазвичай відбуваються в парках та скверах, де люди часто відпочивають родинами», – коментують представники центру.

Наразі мережа «Країна Мрій» налічує 11 центрів у 9 містах, включно з двома закладами в Києві та Одесі. Кожен центр пропонує аніматорів, сімейні ресторани, яскраві кімнати та більше 15 різноманітних ігрових локацій.

https://www.krainamriy.fun

Київ, просп. Бандери, 23, ТЦ Gorodok Gallery

Київ, вул. Урлівська, 22