Жовтневі вихідні і будні від Театру "Маскам Рад"

Театр «Маскам Рад» існує з 2011 року, і відтоді ніколи не переривав своєї роботи. З 2013 року основною площадкою Театру стала театральна зала Київської фортеці (вхід з бульвару Лесі Українки між будинками № 12 і 14, двері в жовто-чорно-білу смужку).

В жовтні місяці Театр покаже дев`ять вистав різного жанру. Левова більшість вистав є ексклюзивними та ідуть тільки на сцені Театру «Маскам Рад».

5 жовтня о 17.00

Мелодрама

Персонажів вистави "Королева детективів" додатково не варто представляти, адже їх всі знають ледь не з дитинства: це детективи месьє Еркюль Пуаро, містер Гастінгс і міс Марпл.

Проте головним персонажем дійства виступає сама королева детективів Леді Агата Крісті Меллоуен, кавалер ордену Британської імперії і «Дама-командор».

Ця надзвичайна за силою духу жінка працювала медсестрою в шпиталі під час двух світових війн, хоча в 1939-1945 роках вона була вже всесвітньо відомою письменницею Агатою Крісті.

Слоган вистави: "Постійно повторюйте собі, що людям нудно вас слухати" (с) (Агата Крісті). Проте автори вистави зробили та зроблять все, щоб вам було не нудно, а цікаво.

Тільки в Театрі «Маскам Рад».

12 жовтня о 17.00

Комедія/фарс

Вистава "Кумир" - швидка та ефективна допомога від буденності.Це - весело, це - смішно, це - приголомшливо, це - несподівано! Сміхотерапія, арт-терапія, ліки від депресії, допінг для збільшення сил - все в одному флаконі.

Тільки у Театрі "Маскам Рад" і у Київській Фортеці! Вперше в Україні! Коротко і ясно! Релакс для тіла, мозку й душі.

Смійтесь разом з нами, смійтесь, як ми, смійтесь гучніше за нас!

Після одного з показів вистави один з глядачів здивовано сказав: "Не знаю, чому, не знаю через що, не знаю, навіщо, але протягом всієї вистави я посміхався, і не міг не посміхатись" (с)

19 жовтня о 17.00

Мелодрама

На глядачів чекає справжній бальзам для душі, розуму й слуху і багато приємних сюрпризів.Ми продовжуємо невичерпну тему Любові.

Герої вистави є впевненими, що кожна злива неодмінно закінчиться, і засяє сонце. І вони залюбки поділяться з вами своїми оптимізмом і жагою до життя.

Тільки в Театрі "Маскам Рад".

Вистава - учасник Міжнародного театрального фестивалю в Румунії в жовтні 2023 року.

20 жовтня о 16.00

Комедія для гарного настрою

Чарівного зоряного вечора на березі моря одного з дивовижних курортів зустрічаються двоє: чоловік і жінка. Ї Обидва талановиті, розумні, дотепні і веселі. Обидва - з великим духом авантюризму. Їх зустріч була випадковою і могла ніколи не трапитись, бо вони мають зовсім різний життєвий досвід. Проте ближче познайомившись, вони одразу зрозуміли, що їх об`єднує набагато більше, ніж роз`єднує, та їм разом обов`язково цим потрібно плідно скористатись...

Наші мрії завжди здійснюються, особливо, якщо ми для цього робимо потрібні й корисні кроки!

Оаза миру та Любові під час війни - лише на деякий час, проте цей час є безцінним для кожного з нас.

Тільки в Театрі «Маскам Рад».

23 жовтня о 19.00

комедія

Невимушена й весела по-французьки легка розповідь про один день з життя поважного паризького нотаріуса. У день ювілею герою з ним стались надзвичайні події, які змусили його замислитись над течією власного життя, як у минулому, так і в майбутньому, і, в першу чергу, про його взаємини з найближчими для нього людьми...

Вистава про кохання і загалом про Любов. Адже це Париж і Монмартр. І як завжди в комедіях, все буде добре!

Тільки у Театрі "Маскам Рад".

За п`єсою Едіт Потін`є

25 жовтня о 19.00

комедія/мелодрама

Перегляд цієї вистави - чудовий шанс відволіктись від буремної буденності і зануритись до захоплюючих романтичних подій, що відбуваються у Парижі, і саме зараз.

Серж - модний художник. У нього є успіх, слава, гроші. На одній з своїх персональних виставок він зустрічає загадкову жінку...

Отже, легка й приємна лірична комедія. І знову про кохання!

Тільки в Театрі «Маскам Рад»

Режисер Петро Миронов

Серж Рампоно - Петро Миронов

26 жовтня о 17.00

комедія

Блискуче лондонське шоу "Райський острів" отримує запрошення на тримісячні гастролі на дійсно Райський острів в Тихому океані. На трьох авторок і виконавиць шоу чекає фантастичний гонорар, номери люкс "все включено", райські птахи, теплий океан і багато-багато сонця. Все відбувається, як і обіцяно: вже перараховано половину гонорару, дійсно "все включено", всюди літають райські птахи, ноги омивають хвилі теплого океану...

Саме час відпочити і відчути себе на Райському острові

Тільки в Театрі "Маскам Рад".

27 жовтня о 17.00

комедія/мелодрама

У неї є, здається, все: гроші, слава, зірковий статус, впливові зв`язки. Чого не вистачає уславленій голлівудській красуні?

Минають роки і десятиліття, змінюються покоління, але Монро – назавжди.

З любов'ю до кіно, фабрики мрій і невмирущої неперевершеної Мерилін

За п`єсою Ольги Анненко «Поцілунок Монро»

Режисерка – Валентина Семенова

У ролі Монро - Лана Внукова

30 жовтня о 19.00

мелодрама

Романтичні історії шаленого і дивного кохання крізь погляд сучасної української драматургії. "Голлівудська" мелодрама про дивні та зворушливі любовні стосунки одного з найщиріших романтиків світу. Його тінь і досі блукає тінистими доріжками старовинних маєтків, садиб і парків - по всій чарівній Україні.

Режисер Петро Миронов

У ролях: Петро Миронов, Олена Раєвська, Інна Гончарова

Тільки в Театрі "Маскам Рад".

Партнерський спецпроект
13:00, Сьогодні