Радника керівника одного з медичних університетів Києва спіймали на хабарях від іноземців

Правоохоронці повідомили про підозру раднику керівника одного зі столичних медичних університетів, який за 1800 доларів фіктивно зараховував іноземців на навчання.

Про це повідомили в пресслужбі Поліції Києва.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua" – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

За даними правоохоронців, такою "послугою" користувалися мігранти з різних країн. За допомогою радника керівника медуніверситету мігранти зараховувались "на навчання" до одного з міжнародних університетів Києва й таким чином отримували візу й студентську посвідку, яка надавала можливість законно перебувати на території України протягом 4-5 років, не навчаюсь у виші.

Слідчі затримали радника у його робочому кабінеті під час отримання ним 33 тисяч гривень від одного з майбутніх "студентів".

Чоловікові повідомили про підозру в одержанні неправомірної вигоди, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Крім того, ми писали раніше, що у Києві правоохоронці розкрили корупційну схему в одному з провідних університетів столиці.