04.10 / 18:00 Перший осінній концерт в Osocor Restaurant: Геля зозуля: великий сольний концерт

4 жовтня запрошуємо вас на незабутній вечір у затишній атмосфері Osocor Restourant, де Геля Зозуля подарує вам своє тепло та музичну енергію. Підготуйтеся насолоджуватися її найвідомішими хітами, а також новими композиціями, які неодмінно стануть улюбленими у ваших плейлистах.

Геля Зозуля – яскрава представниця нової української музичної хвилі, яка вразила слухачів іронічним треком «КоляГаля». Цей хіт буквально підірвав TikTok, а відео до нього зібрало мільйони переглядів, зробивши Гелю справжньою інтернет-сенсацією. Всього за півроку її пісні підкорили серця меломанів і зайняли топові позиції в музичних чартах.

Музика Гелі – це коктейль іронії, жіночності та неповторної енергетики. Її пісні «Гроза», «Наробила лиха», «Колір музики», «Рута» та «Весела пісня» захоплюють своїм настроєм та позитивом.

Запрошуйте друзів і приходьте 4 жовтня насолоджуватися музикою, яка заряджає енергією та дарує незабутні емоції! Не пропустіть можливість провести вечір під відкритим небом з Гелею Зозулею в Osocor Restaurant .

Придбати квиток: https://kiev.ticketsbox.com/event/gelya-zozulya-velikij-solnij-kontsert.html

На території резиденції передбачені укриття та потужний генератор

+38 (067) 924 42 75