Готуємось на зиму: ТОП-5 економних обігрівачів, які згодяться в Києві

Що робити киянам, поки надворі ще не вдарили морози? Звісно, шукати обігрівачі - компактні та найбільш економні!

І в цьому 44.ua вам точно допоможе. Ми підібрали кілька варіантів на різні смаки, гаманці та запити.

Дизельний Kraft&Dele

Почнемо з автономного автомобільного обігрівача. Він працює на дизельному пальному, але з ним ви не задихнетесь від вихлопних газів - там у корпусі є спеціальна камера для внутрішнього згоряння. Також заспокоює захист від перегріву, що важливо для таких пристроїв.

А найголовніше - тут є ручка, щоб тягати обігрівач за собою в разі потреби. Ну пульт дистанційного керування, щоб взагалі по-сучасному.

Ціна: 3,5 тис. гривень.

Контакти: +38(063)5196808.

Кераміка від DMS

Три керамічні пластини точно не пересушать вам повітря в оселі, а тепло додадуть неймовірно ефективно. Є три ступені потужності (у кіловаттах): 1.5, 2.8 та 4.2 кВт. Тобто не одна передача, яка гріє недоречно багато чи замало. Сам обігрівач газовий та надійний - бо німецький.

За аналогією з попереднім пунктом, неймовірно вдалою складовою є колеса. Все-таки обігрівач катати за собою простіше, ніж тягати в руках.

Ціна: 5 тис. гривень.

Контакти: +38(067)4781087.

Від Gorenje з термостатом

Дуже економний електричний обігрівач на 2000 Вт. Хороший, словенський та з термостатом. Сам по собі призначений для обігріву площі до 20 кв. м. Всередині два нагрівальних елементи, які можна застосувати окремо одне від одного. Тобто актуально для теплої зими або не надто ранньої весни.

Що добре - є механічне керування. Захист від перегріву, звісно ж, включено ще на стадії розробки, тобто після покупки за вас можна не переживати. Лише радіти.

Ціна: 3,8 тис. гривень.

Контакти: +38(098)5450327.

Cronos для утримання тепла

Тут замість дизельних потужностей є теплова завіса. З огляду на те, що у кожного свої вимоги до економності, додамо й цей варіант до підбірки. Якщо коротко: всередині теж кераміка, можна (і треба) вішати на стіну.

До речі, поки що це найменший об'єкт у топ-п'ятірці обігрівачів. Маємо надію, комусь із читачів хотілось саме таке диво й придбати.

Ціна: 1,4 тис. гривень.

Контакти: +38(098)8637382.

З димоходом

А раптом ви любите таку автономність, що автономніше нікуди? Є ідея! Конвектор Feg Beata Lampart можна підключити одразу до димоходу, запускати без світла і при бажанні навіть від газових балонів (раптом це вам на дачу).

Робили цей конвектор угорці. Не те, щоб ми сильно любили Угорщину, але все-таки це європейські стандарти якості.

Ціна: 5 тис. гривень.

Контакти: +38(067)7750942.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, які можна придбати ліхтарики для міської квартири.

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді хутчіш долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва - 44.ua".