Пішов прогулятися і впав у льох: на Київщині рятувальники допомогли маленькому поні Азарту, – ФОТО, ВІДЕО

У селі Синяк Київської області на приватній фермі поні під час нічної прогулянки по впав у льох. Щоб допомогти йому на місце викликали рятувальників.

За словами рятувальників, спочатку малюка намагались витягти власники та швидко зрозуміли, що своїми силами їм не вдасться це зробити.

На Київщині врятували поні, який провалився в льох

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua" – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

Нічні прогулянки люблять всі за неповторний вайб…навіть маленькі поні. Так, наш сьогоднішній герой – поні Азарт, один з "елітних" мешканців приватної ферми села Синяк Бучанського району. Всі тварини тут вільно себе почувають і без обмежень переміщуються просторою територією. Тієї ночі, мабуть страждаючи від безсоння, Азарт вирішив прогулятись і провалився у льох, – розповіли в пресслужбі відомства.

Тоді на допомогу прийшли надзвичайники. З другої спроби парнокопитну особу звільнили з "в’язниці".

Зворушлива рятувальна місія була проведена успішно. Азарт може це підтвердити, – розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

На Київщині врятували поні, який провалився в льох

Зазначимо, на фермі всі звірі вільно себе почувають і без обмежень переміщуються територією.

Також ми повідомляли про те, що під час гасіння пожежі сухої трави на Київщині вогнеборці врятували їжака, який опинився у вогняній пастці.