Вперше в Україні! У ТРЦ Gulliver відбулося легендарне фентезі-шоу "Вартові мрій" за участю повітряних гімнастів на висоті 14 метрів

21 вересня у торгово-розважальному центрі Gulliver відбулася презентація легендарного фентезі-шоу «Вартові мрій». Центральний атріум комплексу на 45 хвилин перетворився на казкову локацію зі справжніми дивами. На презентацію прийшло подивитися сотні глядачів.

Першим до гостей завітав Кіт-Вартовий (Анастасія Колода) із Зіркою. Кожен охочий, поклавши руки на Зірку, міг загадати бажання, яке неодмінно збудеться. Раптом перед глядачами зʼявилася Драконеса (Даша Малікова) із своїм посохом.

Головною фішкою вечора став захопливий виступ повітряних гімнастів. Один з них Степан Мельник виконав трюки на ременях на висоті 14 метрів.

Дивували глядачів і фантастичні рогатигри з Алісою (Анастасія Спиця), яка вразила публіку видовищним номером на батутах.

І на завершення шоу кожен охочий міг зробити світлини на згадку з казковими героями.

Нагадаємо, Stage Show представляє новий сезон масштабного фентезі-шоу «Вартові Мрій», яке вирушить у всеукраїнський тур. Сімейно-циркове шоу розпочнеться з трьох концертів у Києві — 4, 5 та 6 жовтня.

Глядачі побачать захопливу історію про дівчину Алісу, яка разом з Котом — Вартовим Зірки — вирушає в неймовірну подорож фантастичними світами. Зможе Аліса врятувати чарівну Зірку від підступної Драконеси та зберегти мрії тисячі жителів?

«Вартові Мрій» — це не просто вистава, а справжнє видовище, яке поєднує дивовижні танцювальні виступи, приголомшливу акробатику та інноваційні візуальні ефекти. На сцені виступлять чотирнадцять танцівників, циркових артистів, акробатів та гімнастів, створюючи незабутнє шоу, яке захопить глядачів будь-якого віку.