Увірвався до магазину з автоматом і поранив двох людей: під Києвом затримали злочинця, - ВІДЕО

22 вересня близько 14:00 у одному з магазинів Обухівського району Київської області сталася надзвичайна подія.

Невідомий чоловік увірвався до приміщення та відкрив хаотичну стрілянину, внаслідок якої було поранено продавчиню та власника закладу. Після цього нападник втік з місця злочину.

Про це повідомляє поліція Київщини.

Правоохоронці оперативно прибули на місце події, забезпечили надання медичної допомоги постраждалим та розпочали операцію із затримання злочинця.

Стрільцем виявився 36-річний місцевий житель, який раніше вже мав проблеми із законом.

За інформацією правоохоронців, постраждалим було надано необхідну медичну допомогу, і наразі їхньому життю ніщо не загрожує.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство, вчинене із застосуванням зброї). Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Також ми повідомляли, що у Києві повідомили про підозру в хуліганстві чоловіку, який, за інформацією слідства, стріляв в охоронця парковки. Подія сталась 2 вересня у Голосіївському районі міста. Зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте підписуватись.