Ледь не попрощалась з життям і отримала серйозні травми: у Києві жінка провалилась у люк посеред кав'ярні, - ВІДЕО

У Києві жінка провалилася в люк просто посеред кав'ярні.

Подія трапилася 16 вересня в закладі GRKY на вулиці Івана Котляревського, 1 у Дніпровському районі столиці.

За інформацією спільноти "Київ оперативний" у соціальній мережі X, постраждала отримала серйозні травми: розсічення голови, струс мозку, забій шийного відділу та множинні забої по тілу.

Момент падіння зафіксувала камера спостереження в залі кав'ярні. На відео видно, що простір перед люком був нібито перегороджений стільцем. Однак жінка, яка є матір'ю маленької дитини, постійно озиралася на вулицю, де залишила свою дитину, і не помітила перешкоду та небезпечну яму.

Сама постраждала розповіла, що персонал закладу не зміг ані надати першу домедичну допомогу, ані пояснити, чому заклад не був зачинений, а люк - належним чином обгороджений.

Представники кав'ярні прокоментували ситуацію, повністю визнавши свою провину. Вони зазначили, що несуть відповідальність за інцидент "у правовому порядку". Також у повідомленні йдеться, що постраждала відмовилась від фінансової компенсації та допомоги.

Листайте вправо, щоб побачити заяву кав'ярні повністю.

Тепер чоловік постраждалої жінки вимагає від кав'ярні 30 тис. доларів моральної компенсації.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua", щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.