Бив цивільну дружину та виганяв її з власної квартири: киянину загрожує до 5,5 років ув’язнення

У Києві судитимуть 40-річного киянина, який вчиняв психологічне, фізичне та економічне насильство відносно своєї цивільної дружини. Чоловік ображав жінку нецензурними словами, бив та виганяв з її ж квартири.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури.

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте долучатись.

Згідно матеріалів досудового розслідування, жінка була змушена просити прихисток у сусідів або перебувати на вулиці.

Під час досудового розслідування кривднику заборонили проживати із потерпілою, наближатися на менш ніж 500 метрів до місця її проживання, писати та дзвонити, а також спілкуватися через інших людей. Натомість ці заходи забезпечили припинення подальших протиправних дій з боку кривдника відносно цивільної дружини.

Зазначимо, що обвинувачений зловживає алкогольними напоями, неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства та перебуває на обліку у правоохоронних органах, – зазначили в прокуратурі.

Раніше ми розповідали також про те, що до суду скерувано обвинувальний акт стосовно мешканця Києва, який кидався на матір, принижував її та ображав. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.