Стріляв в охоронця ЖК в Києві: зловмиснику повідомили про підозру, – ФОТО

У Києві повідомили про підозру в хуліганстві чоловіку, який, за інформацією слідства, стріляв в охоронця парковки. Подія сталась 2 вересня у Голосіївському районі міста. Зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Про це повідомили в пресслужбах столичної поліції та Київської міської прокуратури.

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте долучатись.

За даними слідства, 2 вересня близько о 19-ї години водій автомобіля Ауді припаркував його біля під’їзду будинку в Голосіївському районі, де він мешкає, та отримав зауваження від охоронця паркувального майданчика. На зауваження 49-річного охоронця чоловік дістав пістолет "Форт 17" та почав погрожувати ним опоненту, – розповіли правоохоронці.

Чоловіку, який вчинив стрілянину в Києві загрожує 7 років тюрми

Зазначається, що подія сталась у дворі неподалік від дитячого майданчика на очах багатьох свідків. Охоронець наблизився до водія та намагався відібрати у нього зброю. В цей час чоловік здійснив приблизно 5 пострілів у потерпілого. Внаслідок цього місцевий мешканець 1975 року народження отримав тілесні ушкодження грудей, живота та правої кінцівки та був госпіталізований у лікарню.

Затриманому 31-річному киянину повідомлено про підозру в хуліганстві із застосуванням травматичного пістолета.

Ми розповідали раніше, що 2 вересня близько 19:10 до правоохоронців надійшла інформація про стрілянину в одному з ЖК у Голосіївському районі Києва.