Під Києвом водійка Lexus збила 15-річну дівчинку, - ФОТО

29 серпня 2024 року близько 15:20 у селищі Велика Димерка Броварського району Київської області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю неповнолітньої велосипедистки.

Про це повідомляє поліція Київщини.

За попередніми даними, на нерегульованому перехресті 58-річна водійка автомобіля Lexus допустила зіткнення з 15-річною дівчиною на велосипеді. Інцидент стався, коли велосипедистка, рухаючись у попутному напрямку з автомобілем, раптово змінила напрямок руху.

Внаслідок зіткнення неповнолітня отримала травми. Їй було надано медичну допомогу на місці події. Попередній діагноз: садна верхніх та нижніх кінцівок.

На місце пригоди оперативно прибули працівники Броварського управління поліції Київщини для з'ясування всіх обставин інциденту.

ДТП

Поліція нагадує всім учасникам дорожнього руху про необхідність дотримання правил дорожнього руху та особливу уважність на нерегульованих перехрестях. Водіям слід бути особливо обережними поблизу велосипедистів, а велосипедистам — чітко сигналізувати про свої маневри та використовувати захисне спорядження.

Розслідування обставин ДТП триває.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua"? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.