У Києві п'яний водій збив жінку на пішохідному переході: в неї перелом тазу та закрита ЧМТ, - ФОТО

У Києві стався черговий випадок дорожньо-транспортної пригоди за участю нетверезого водія. Інцидент трапився вчора близько 20:30 в Оболонському районі столиці.

Про це повідомляє поліція Києва.

За попередніми даними, 43-річний водій автомобіля Шевроле, рухаючись проспектом Володимира Івасюка, здійснив наїзд на жінку 1971 року народження. Потерпіла переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переході.

ДТП

Внаслідок ДТП жінка отримала серйозні травми: закриту черепно-мозкову травму та перелом кісток тазу. Її терміново госпіталізували до медичного закладу.

Поліція, яка прибула на місце події, перевірила водія на стан алкогольного сп'яніння.

ДТП

Прилад "Драгер" показав 1,25 проміле, що значно перевищує допустиму норму.

ДТП

Правоохоронці затримали порушника відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 286-1 ККУ - порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

ДТП

Водію вже повідомлено про підозру. Згідно з санкцією статті, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

Раніше ми писали про моторошну ДТП в Києві: мотоциклісту відірвало кінцівку, – ФОТО.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua", щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.