У Києві п'яний водій Mercedes влетів у відбійник: пасажир загинув, - ФОТО

Вчора ввечері на вулиці Богатирській у Києві сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода.

Про це повідомляє поліція Києва.

27-річний водій автомобіля Mercedes, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, не впорався з керуванням на повороті та врізався у металевий відбійник.

Внаслідок зіткнення 28-річний пасажир, який знаходився на задньому сидінні, вилетів через вікно автомобіля. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

ДТП

Прибулі на місце пригоди правоохоронці провели огляд та встановили, що водій керував транспортним засобом у нетверезому стані. Тест на алкоголь показав 1,49 проміле, що значно перевищує допустиму норму.

Слідчі поліції Києва затримали винуватця аварії.За процесуального керівництва Київської міської прокуратури йому повідомлено про підозру за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані сп'яніння, що спричинило смерть потерпілого.

ДТП

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до десяти років.

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді хутчіш долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва - 44.ua".