Кличко показав, як ремонтують одну з ділянок Великої кільцевої дороги, - ФОТО

Мер Києва Віталій Кличко перевірив хід ремонтних робіт на важливій ділянці Великої кільцевої дороги - від Жулянського шляхопроводу до повороту на Вишневе. Ця ділянка довжиною понад 1,5 км давно потребувала оновлення.

Про це він повідомив на своєму телеграм-каналі.

Мер перевірив ремонт важливої ділянки Великої кільцевої дороги

"Дорожники вже завершили влаштування мережі дощової каналізації. Для подовження зносостійкості та терміну експлуатації покриття дороги влаштували щебеневу основу, на яку влаштовують три шари асфальту". - каже Кличко.

Мер перевірив ремонт важливої ділянки Великої кільцевої дороги

Він зазначив, що ремонт здійснюється за принципами безбар'єрності. Так, на пішохідних переходах понизять бордюри та облаштують тактильну плитку.

Мер перевірив ремонт важливої ділянки Великої кільцевої дороги

"А на перехресті вул. Григоровича-Барського з Кільцевою дорогою переоблаштували підземний пішохідний перехід пандусами. Рух великою оновленою ділянкою відкриємо наприкінці літа. Благоустрій на об’єкті завершать у вересні. Велика кільцева - одна з важливих артерій. Частина її ділянок перебувала не на балансі столиці - і довго їх не ремонтували. Отримавши їх на баланс, місто розпочало поступово оновлювати цю магістраль", - додав мер.

Нагадаємо, голова "Укренерго" Володимир Кудрицький вважає, що найскладніший період літа вже позаду.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua" - джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.