Ігор Німан – засновник та творець унікального IT-продукта програми Roomskey

Шукаєте інноваційне рішення сучасності, яке дозволить бачити прогрес будівельних та ремонтних робіт? Хотіли б знайти рішення, де будуть доступні фото- та відеозвіти, можна буде підписувати документацію і все це в режимі реального часу, але віддалено? Саме час познайомитися з Ігорем Німаном, розробником та ідейним натхненником, якому і прийшла ідея про створення цілком унікального it-продукту, яким нині є програма Roomskey.

Ігор Німан – засновник та власник відомої в Україні компанії РСУ, що є лідером у сфері готових пакетних рішень ремонту квартир та у сучасній сфері IT. І. Німан – професіонал своєї справи, який у сфері будівництва працює понад 15 років.

Про що саме важливо пам’ятати?

З 2016-го року найкращі фахівці, які працюють у компанії РСУ, займаються ремонтом у комерційних приміщеннях та у новобудовах, дизайном інтер'єру та будівництвом різноманітних будинків. Додатково тут також зробили все від себе залежне аби створити унікальний it-проект Roomskey. Ідеологія компанії полягає у тому аби робити доступний, якісний та простий ремонт за приємними цінами. Компанія та її робота направлена на задоволення клієнтів послугами високої якості та відповідно на збільшення тим самим обсягів продажів. Якщо вам потрібні найкращі фахівці своєї справи, але ви не маєте змоги контролювати весь процес роботи, тоді зверніть увагу на РСУ та Roomskey.

Roomskey – унікальна на ринку країни програма, яка дозволяє управляти бізнес-процесами в сфері ремонтів та будівництва. Це не просто програма, а смарт платформа оперативного реагування та контролю всіх без виключення процесів.

Платформу охочі можуть використовувати у веб-версії та у зручному мобільному варіанті, а саме у вигляді спеціальної програми на смартфон. Ця можливість робить платформу Roomskey універсальним інструментом для комфортабельної роботи. Встановіть додаток Roomskey та зможете на власному прикладі переконатися у його вагомих перевагах. Зокрема саме зараз ми говоримо про наступні:

  • Можливість виділитися серед конкурентів та суттєво спростити введення своїх проєктів саме завдяки тому, що вся робота з фото та відео звітами та безліч інших можливостей будуть доступні у вас під рукою.
  • У віддаленому режимі завдяки Roomskey можливо буде позбутися необхідності для підписання документів часто відвідувати офіс. Вона також дасть змогу погоджувати креслення та приймати етапи роботи у віддаленому режимі, а ще вирішувати різноманітні конфліктні ситуації.
  • Програма абсолютно безпечна для кожного клієнта, адже вся необхідна документація та інформація буде розташована в одному місці під надійним захистом.
  • Завдяки Roomskey ви зможете з легкістю контролювати не лише етапи виконання робіт в режимі онлайн, а й ваших працівників.

Додатково не варто забувати про те, що незалежно від того, працює ваша компанія у ремонтно-будівничий сфері, ви є архітектором чи дизайнером, а може і зовсім компанія функціонує в сфері інженерії та не лише, вам точно варто ближче познайомитися з Roomskey. Це унікальне та інноваційне в роботі досягнення сучасності, яке принесе вашій компанії багато видимої користі.

Інші переваги РСУ та додатку "Roomskey"

РСУ – інноваційна компанія у сфері готових пакетних рішень по ремонту квартир, а також у сфері IT. Саме РСУ – розробник унікального мобільного додатку "Roomskey", який нині користується неабиякою популярністю та продовжує здобувати прихильність серед різних категорій користувачів. Це сучасний лідер завдяки впровадженню it-рішень та автоматизації процесів. РСУ – ТОП по ніші у діджитал рекламі. Компанія має аж 97% випадків позитивних відгуків від клієнтів. Всього цього власнику РСУ Ігорю Німану вдалося досягти саме завдяки власному досвіду ну і звісно завдяки формуванню сильної команди фахівців своєї справи, які працюють як одне ціле задля ефективного впровадження всіх ідей і планів у життя.

Завдяки цьому додатку від РСУ ви зможете з будь-якої точки світу та в будь-який час зі свого особистого кабінету отримувати фото звіти про хід робіт, контролювати бюджет та документи, робити відеофіксацію про хід робіт та візуалізацію з кресленнями. Компанія активно впровадила додаток у свою роботу і нині продовжує рухатися назустріч змінам та покращенням.

Незалежно від того, потрібен вам дизайнерський будинок за підсумкову вартість, проект будинку вашої мрії або ж унікальний дизайн інтер'єру чи навіть дизайнерський ремонт квартир і не лише, вашій увазі будуть доступні всі ці та безліч інших можливостей.