У Києві сталася моторошна аварія: п'ятьох постраждалих госпіталізували, - ФОТО

19 липня на шляхопроводі по вулиці Новокостянтинівській у Подільському районі Києва сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів та мотоцикла. За попередніми даними, п'ятеро осіб отримали травми.

Про це повідомляє поліція Києва.

За інформацією правоохоронців, 25-річний водій автомобіля "Hyundai" зачепив колесом бетонний відбійник, внаслідок чого втратив контроль над транспортним засобом. Автомобіль виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілями "Ford", "Mercedes" та мотоциклом "Aprilia".

ДТП

У результаті аварії травмовано п'ятьох учасників дорожнього руху: водія та пасажира "Hyundai", водія та пасажира "Mercedes", а також водія мотоцикла. Всіх постраждалих було госпіталізовано до медичних закладів міста.

ДТП

Правоохоронці встановлюють усі обставини цієї масштабної автотрощі. Слідчі проводять необхідні слідчі дії для з'ясування причин та деталей інциденту.

ДТП

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте підписуватись.