На фронті загинув оперний співак, музикант та актор Ігор Воронка, – ФОТО

На полі бою загинув відомий український оперний співак, музикант і актор Ігор Воронка. На початку липня йому виповнилося 49 років.

Про трагічну звістку повідомила дружина захисника Марина Раєвська на своїй сторінці у Facebook.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua" – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

З великим сумом хочу повідомити, що я отримала звістку від побратимів мого чоловіка Ігоря Воронки про його загибель на полі бою ввечері 6 липня, — написала дружина полеглого воїна Марина Раєвська.

На фронті загинув оперний співак Ігор Воронка

Рідні захисника повідомили, що нині його тіло знаходиться на захопленій окупантами території України і близькі не можуть поховати Ігоря Воронка та отримати офіційні документи про його загибель. Нині Герой офіційно є зниклим безвісти.

Я пишу це, але досі не можу в це повірити... Ми втратили чудового чоловіка, батька і друга. Він назавжди залишиться в наших серцях. Дякую всім за вашу підтримку та добрі слова в цей важкий для нас час, — додала Марина.

Також ми писали, що, 9 липня, в Михайлівському Золотоверхому соборі у Києві в останню путь проведуть військового, голову Дніпровської спілки ветеранів АТО, члена Муніципальної Варти Києва, Ради Ветеранів АТО при КМДА та активіста Володимира Сергієвського з позивним "Ірландець".