Казкові фотозони, розваги для родини і не тільки: у Києві відбудеться безкоштовний фестиваль “Магічний світ” від Taka Mama

18 серпня у Києві відбудеться грандіозна безплатна подія – фестиваль “Магічний світ” від бренду сімейних заходів Taka Mama

"Takå Mama" – це мікс корисної інформації, історій успіху, що надихають, майстер-класів, подарунків та розваг для дорослих та дітей, де гості вже дізналися від профільних лікарів, експертів, спікерів про те, як віднайти внутрішню силу для дій, залишатися в материнстві особистістю, встигати вести бізнес, бути мамою та дружиною, як виховати допитливу та відкриту дитину, та багато інших «mom-hacks».

18 серпня Поляна ВДНГ та Сад Гамаків перевтілиться у казковий феєричний світ за мотивами мультфільмів Дісней. Цей безплатний літній захід пропонує сім’ям унікальне поєднання живої музики, інтерактивних майстер-класів і захопливих розваг, казкових фотозон, широкий вибір розваг для дітей різного віку, розіграші від партнерів фестивалю, ярмарок різноманітних корисних товарів.

Генеральним партнером заходу стала найбільша мережа аптек України "Подорожник". Їхній герой Подорожко під час події даруватиме дітям гарний настрій та усмішки й роздаватиме смаколики. Також Подорожник проведе розіграш для дітей "Намалюй Подорожка" і шляхом голосування оберуть переможця.

18 серпня запрошуємо здійснити дитячі мрії разом з нами! На вас чекатимуть:

  • Фотозона зі справжнім казковим замком.
  • Подарунки гостям, розіграші та дегустації.
  • Beauty зона та відпочинок для дорослих, поки діти зайняті на яскравих ігрових зонах та майстер-класах.
  • Розваги для всієї родини на весь день.
  • Виступи найкращих спікерів та зірок.
  • Ярмарок з товарами українських виробників.
  • Шоу для дітей.

Задля безпеки гостей увесь день чергуватиме лікар та охорона.

Початок о 10:00 - перегляд фільму, об 11:30 основна програма

Вхід вільний!*

проспект Академіка Глушкова, 1

Ми розташовані на липовій алеї, всього за 10 хвилин від метро «Виставковий центр».

Посилання на навігацію до «Поляни ВДНГ та Саду Гамаків» в описі профілю.

Відкрийте двері до чарівної країни Дісней!

Подробиці на сайті www.takamama.com.ua