Залишились дружина та маленька дитина: у Києві попрощаються із воїном Володимиром Сергієвським на псевдо "Ірландець", – ФОТО

Завтра, 9 липня, в Михайлівському Золотоверхому соборі у Києві в останню путь проведуть військового, голову Дніпровської спілки ветеранів АТО, члена Муніципальної Варти Києва, Ради Ветеранів АТО при КМДА та активіста Володимира Сергієвського з позивним "Ірландець".

Про це повідомив друг загиблого – Антон Колумбет.

На фронті загинув військовий Володимир Сергієвський

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте підписуватись.

Прощальна літургія та відспівування о 11:00. Опісля люди вшанують памʼять Володимира Сергієвського на Майдані Незалежності. Орієнтовно це буде о 12:00.

Рідні просять гідно провести Героя в останній земний шлях та приносити виключно живі квіти. Поховають "Ірландца" на Алеї Слави, що на Лісовому кладовищі.

На фронті загинув військовий Володимир Сергієвський

Допомогти родині — дружині та маленькій дитині — можна за номером: 4441 1111 5947 9900(картка на імʼя Валерії Сергієвської).

На фронті загинув військовий Володимир Сергієвський

Нагадаємо, ми повідомляли також про те, що під час виконання бойового завдання на фронті загинув військовий із Київської області Валерій Дьомін. Життя мужнього захисника України обірвалось 28 червня.