Темні часи – світлі рішення: як киянам підготуватися до енергетичних викликів

Наміри росіян зламати киян, зануривши у пітьму столицю, не принесли очікуваного результату. Натомість містяни пристосовуються жити в нових реаліях: опановують тайм-менеджмент, працюють за відсутності електрики та нормального інтернету, готують без газу та електрики, і впевнено заявляють, що "краще без світла, але без росіян".

Як підготувати себе та своє помешкання до повного блекауту? Це наразі головне питання сьогодення для мешканців Києва та українців, загалом. Про все це ви можете дізнатись в нашому спецпроєкті.

В даному проєкті доступні такі рубрики:

Ліхтарики, павербанки, батарейки та акумулятори

Чого краще мати більше: ліхтариків, батарейок, павербанків чи свічок? Правильна відповідь – всього! Ідеально, якщо у вас під рукою завжди будуть ліхтарики різних видів. Коли відключення нетривалі, то найліпше користуватись саме ліхтариками зі змінними елементами або, які можуть заряджатись від USB. Не вистачило заряду, але світло ще не ввімкнули – дійшла черга діставати павербанки та зарядні станції.

Переймаєтесь, що доведеться оббігти половину міста, щоб знайти все необхідне? Тоді в нас гарні новини, адже все це є в київському магазині "Ліхтарики"!

Це як український Aliexpress, тільки краще, бо:

  • це справжній рай для поціновувачів різноманітних електроаксесуарів, адже в одному місці є потужні ліхтарі, акумулятори, павербанки, блоки живлення, батарейки всілякі перехідники, адаптери, кабелі для смартфонів і багато іншого;
  • до магазину можна прийти. Тільки тссс!, в ньому позицій навіть більше, ніж на сайті;
  • не доведеться продавати півкоролівства, адже ціни в "Ліхтарику" точно приємно здивують;
  • довгі очікування замовлення в минулому, адже його відправлять в той же день "Новою поштою" або на точку видачі "Rozetka".

Сайт: https://lihtariki.com.ua/ua/

Адреса: Чоколівський бульвар 41, нижня парковка радіоринку "Караваєві Дачі", павільйон "Ліхтарики".

Графік роботи:  Вт-Сб з 09:00 до 17:00, Неділя та Понеділок – вихідні.

Телефони:  +380 (73) 243-70-01; +380 (98) 243-70-01; +380 (50) 243-70-01.

Підписуйтесь на Instagram

Магазин "Ліхтарики"

Магазин"Fonariki". Тут знайдете більше 500 різних моделей ліхтариків - налобних, ручних, кемпінгових, на батарейках та акумуляторах. Представлені найкращі бренди, такі як Armytek, Princeton Tec, Fenix, Olight, Skif Outdoor.

Офіційна гарантія на ліхтарики діє від 3 місяців до 10 років.

Попри назву, "Ліхтарики" займаються не лише освітленням. Є газове обладнання: газові плитки, пальники, обігрівачі. Є інше туристичне спорядження, від ножів та мультитулів до наметів, спальних мішків, спеціального одягу для туристів, мисливців та рибалок.

І військові для себе зможуть тут знайти щось корисне.

Всі ці прилади потребують якісних аксесуарів та комплектуючих. Ліхтарі потребують акумуляторів, ножі - точильних систем та чохлів. Все це тут є.

До речі, про якість: "Ліхтарики" на нашому ринку вже більше десяти років і мають команду досвідчених менеджерів. Магазин працює лише офіційно, з видачею фіскального чеку і офіційною гарантією.

Сайт: https://fonariki.com.ua/.

Адреса точки самовивозу: вул. Байди Вишневецького, 3. Є кур'єрська доставка по всій столиці.

Телефони: +38(099)0199293; +38(097)9129354.

Магазин "Фонарікі"

Зарядні станції для девайсів

Нині непрості часи. Буває так, що живеш, працюєш і одного разу приходиш додому, а тобі з порога "Привіт. Я блекаут. Заходь, чому мовчиш?". Потрібно думати, чим зайнятися без світла, інтернету, мобільного зв’язку. Як пережити цей час, щоб було весело, корисно і безпечно? Під час війни радіти важко, але блекаут – це не тільки про війну. Він може статися будь-де і будь-коли.

Смартфони та інші гаджети не рятують від нудьги, бо вони потребують живлення. На зміну телефонам прийшли настільні ігри при світлі ліхтариків чи свічок, розмови з рідними та друзями. Дехто використовує відключення світла, щоб приділити час собі. Але ж треба працювати, залишатися на зв’язку, бути в курсі подій у країні. І як на зло останні відсотки спливли і ґаджети вмерли.

О, чудо! Дали світло. Завдання – максимально активізуватись та швидко зробити всі справи. Тож, ви стрімголов несетеся до зарядних пристроїв, шукаєте потрібний, а вони всі заплутані. Але вихід – універсальні зарядні станції та пристрої "TIMSTOOL", що допоможуть заряджати телефони, планшети, повербанки, гарнітури, ліхтарики та інші девайси разом, без потреби шукати для кожного окремий блок чи розетку. Вони компактні, стильні та зручні у використанні – ідеальне рішення для дому, офісу чи подорожей. З ними ви назавжди забудете про плутанину довгих USB проводів і безлад на столі!

А які ж переваги у таких станцій від "TIMSTOOL"? А їх дуже багато:

  • захист від короткого замикання, перезарядки та перевантаження, що гарантує безпеку ваших девайсів.
  • виготовлені з преміальних електронних компонентів та вогнетривких матеріалів.
  • офіційна гарантія на 1 рік, а у разі поломки з вини виробника – безкоштовна заміна.

Переконайтеся самі, завітавши на сайт: https://timstool.com.ua/. Тут ви знайдете детальні описи, фото та відгуки, що допоможуть вам вибрати ідеальний зарядний пристрій.

Контакти для зв'язку: +38068-88-799-88 (WhatsApp, Viber, Telegram). Підписуйтесь на Instagram: https://www.instagram.com/timstool_ua/, щоб не пропустити новинки та акції!

"TIMSTOOL" – заряджайте все і всюди!

LED-стрічки (світлодіодні) – вигідно, стильно, безпечно

Проблеми з електропостачанням – це наша реальність. До можливого його відключення потрібно бути готовим будь-коли. Вже маємо сумний досвід життя без світла за графіком та без графікa. Але не панікуємо, запасаємось усім необхідним та продовжуємо нашу боротьбу. До слова, знаємо один хіт блекаутного сезону – LED-стрічки – це чудовий спосіб освітити своє помешкання та створити неймовірну aтмосферу. Особливо вражаюче вони виглядають, коли змінюють колір.

Чи потрібно довго їх шукати, мучитись з вибором? Зовсім ні, оскільки все під рукою – в онлайн-магазині "Перша Технічна Компанія | 1-TECH". Тут ви знайдете все необхідне для освітлення та підсвічування, зокрема, світлодіодні стрічки та освітлювальні прилади.

Не знаєте спосіб як зробити життя яскрaвішим, відшукaти aльтернaтивний спосіб та ще й бюджетний? У такому разі нічого кращого, ніж купити світлодіодну стрічку і придумaти не можна! Цей унікaльний прилaд, що дозволяє не тільки організувaти систему якісного і, що найголовніше, – енергозберігaючого – освітлення прaктично будь-якого приміщення, a й надaти різного роду предметaм інтер'єру неповторний яскрaвий стиль. LED-стрічкa є незамінним елементом декору як, наприклад, у використанні нa урочистих подіях, так і у побутових умовaх. Таке джерело світла дарує можливість влаштувати справжнє свято у будь-яку пору року і здатне перемогти будь-який блекаут.

Маєте ще питання, не можете визначитись, переймаєтесь за якість та гарантію? Не біда, адже консультанти магазину допоможуть з вибором продукції, а на сайті діє зручний каталог та можливість відфільтрувати товари за різноманітними властивостями. Крім того, компанія пропонуємо лише високоякісну продукцію від виробників і кожен товар фабрики "Shenzhen King Saro photoelectric" має гарантійний строк від року до 5 років.

Сайт:https://1-tech.com.ua/

Контакти:  +38 (063) 750 3051.

Соцмережі:

Світлодіодна стрічка

Зарядні пристрої на всі випадки

Забезпечення себе та родини під час блекаутів є пріоритетом для багатьох українців. Генератори коштовні, тому на допомогу приходять портативні зарядні пристрої, такі як повербанки та зарядні станції. Якщо ви хвилюєтеся, що доведеться обійти безліч місць у пошуках необхідного, маємо хорошу новину: все це зібрано в одному місці – у столичному магазині "Remzona".

Компанія "Remzona" пропонує широкий асортимент зарядних пристроїв, які допоможуть вам завжди залишатися на зв’язку. По-перше, це висока якість товарів – усі зарядні пристрої проходять ретельну перевірку та відповідають міжнародним стандартам безпеки. Ви можете бути впевнені, що ваші девайси отримають надійне та стабільне живлення.

По-друге, широкий вибір моделей. У "Remzona" ви знайдете зарядні пристрої для будь-яких потреб: від компактних і легких портативних зарядок до потужних і швидких зарядних станцій для смартфонів, планшетів, ноутбуків та автомобільні зарядки. Незалежно від того, чи ви вдома, на роботі або в дорозі.

По-третє, доступні ціни та вигідні акції. Компанія постійно працює над тим, щоб ціни залишалися приємними для покупців. Крім того, регулярно проводять акції та знижки, що дозволяє ще більше заощадити.

А команда "Remzona" завжди готова допомогти вам з вибором, оскільки консультанти мають великий досвід у сфері електроніки та раді надати професійну консультацію. Ви можете зв’язатися з ними безпосередньо в офлайн-магазинах, через чат на сайті, електронну пошту або по телефону.

"Remzona" – це ваш надійний друг у світі зарядних пристроїв.

Адреса магазинів: б-р Т. Шевченка 46В; проспект Червоної Калини, 54/1.

Сайт:https://remzona.ua/ua/

Контакти: +38 (044) 592 03 00; +38 (093) 421 30 00; +38 (095) 421 30 00.

Соцмережі:

Настільні ігри, картини за номерами та набори для творчості

Настільні ігри

Бац! Знову вимкнули зненацька світло і що робити, чим себе зайняти? Дивитись серіали або фільми на останніх відсотках на телефоні чи ноуті – вже набридло. Читати книжки при свічках або ліхтариках також приїлось. А як щодо нових розваг? Наприклад, настільні ігри, які є оазисом, куди можна втекти від екранів та знайти справжнє людське спілкування.

Настілки – це універсальна розвага. Вони підходять для людей практично будь-якого віку та соціального статусу. У них можна грати удвох, усією сім'єю чи компанією. А кращі настільні ігри можете знайти на сайті "KUBIX", адже інтернет-магазин пропонує відмінні забави за привабливими цінами. Асортимент тут неймовірно великий: ігри для компаній, родини, пар, вечірок, за кількістю гравців, жанрами, а також іншомовні. Навіть для найменших знайдеться навчальна гра.

А якщо хочете побути на самоті, трішки порелаксувати і відволіктись, то хапайте фарби, пензлі та полотно і скоріше створювати шедеври. Зараз це стало ще простіше з картинами за номерами, які підійдуть і дорослим і дітям. І бігти далеко за ними не потрібно, оскільки все під рукою, а точніше, на сайті "KUBIX".

А ще відкриємо вам маленький секрет– "KUBIX" мають ще й різні набори для творчості, ліплення, експериментів, рукоділля та конструктори.

Тож, заходьте і знайдіть ту розвагу, що стане ідеальною для Вас. Крім цього вас неймовірно порадують ціна і висока якість!

Сайт:https://kubix.com.ua/.

Контакти: +380996393746; +380634324164.

Соціальні мережі:

Світ настільних ігор

З відключенням світла та інтернету настає час для несподіваних відкриттів. У сільській місцевості можна насолоджуватися природою, проводити час на свіжому повітрі або приділити увагу домашнім справам. А от у багатоповерхівках відсутність світла не означає кінець світу.

Як перетворити рутинний вечір під час блекауту в затишні, веселі родинні збори? Настільні ігри – найкраще у що пограти, коли міста поринають в темряву. А величезну кількість захоплюючих настільних ігор ви знайдете в магазині "Ігромаг". До речі, це не тільки крамниця, а ще й видавництво, що дарує магію цікавого дозвілля вже 16 років. 

Хочете класичні головоломки? Без питань. Бажаєте пограти в захоплюючі детективні ігри? І тут такі знайдуться. А як щодо популярних Діксіт, Крила, Цитаделі, Доббл та Саботер – все це допомагає не тільки розважатись, але й зміцнити сімейні стосунки у важкі моменти. Звичайно, є ігри не лише для великих компаній, але й для двох осіб, новачків або навіть у соло-режимі, що актуально під час відключень. І тільки уявіть, переважна більшість настілок – українською мовою. Хіба не чудово?

Бажаєте отримати знижку або інші "плюшки"? "Ігромаг" подумав за вас і вже швиденько пропонує накопичувальну дисконтну програму – до 12% постійної знижки. Для військових, студентів та на день народження діють додаткові знижки +5-7%. І це ще не все... за промокодом "Світлі рішення" читачі отримають знижку 10% на товари на сайті.

Час подивитися на поличку, може там на вас чекають карткові чи настільні ігри від "Ігромаг"? Сміливо беріть те, що подобається найбільше, та йдіть розважатися. Не забудьте підготувати запаси настільних ігор заздалегідь – до можливих відключень світла чи закриття магазинів.

Де знайти або як зв'язатися:

Адреса офлайн-магазину "Ігромаг":м. Київ, вул. Івана Франка, 12.

Сайт: igromag.ua

Контакти: 067-589-03-97.

Соцмережі:

  • Telegram: https://t.me/IgromagUa (тут публікують інформацію про останні новинки, інформацію про акції та події, публікують меми та цікаві факти про настільні ігри).
  • Instagram: https://www.instagram.com/igromag/.