Літо – час освіжаючих та корисних коктейлів від Yogoda

У спекотні літні дні ніщо не зрівняється з насолодою, яку дарують освіжаючі напої. Скуштуйте коктейлі від Yogoda – це поєднання натуральних інгредієнтів, яскравих смаків та користі для вашого здоров'я.

Основні переваги коктейлів Yogoda

Коктейлі Yogoda виготовляються лише з натуральних інгредієнтів: найкращих ягід, фруктів, меду і спецій від українських та світових виробників без додавання синтетичних барвників, підсилювачів смаку, консервантів та інших штучних домішок.

Завдяки технології шокового заморожування, яка використовується під час транспортування та зберігання сировини, в ягодах і фруктах залишаються всі корисні властивості, а також оригінальні смак та аромат. Гармонійне поєднання інгредієнтів у коктейлях створює унікальні яскраві смаки та дарує незабутні враження й емоції.

Вітамінні коктейлі додому, в офіс чи в меню кафе від ТМ Yogoda

Кожен коктейль містить багато вітамінів, мінералів та інших корисних речовин. Детальніше про них розповідаємо далі.

  • Коктейль Мохіто. Освіжний ароматний напій із м'яти та лайма, які допомагають заспокоїти нерви, покращити імунітет і роботу травної системи.
  • Коктейль Морський бриз. Легкий та освіжний напій з екзотичними нотками на основі соків журавлини, грейпфруту та лимону, які допомагають боротися з хронічними хворобами та запаленнями й мають комплексний позитивний вплив на організм.
  • Коктейль Персиковий Белліні. Солодкий та ароматний напій із персика й малинового соку, які відомі як чудові засоби для підвищення гемоглобіну, а також чебрецю, який корисний для легенів і травлення.
  • Коктейль Брамбл. Напій з яскравим пікантним смаком із ягід ожини, малини, ялівцю, лимонного соку та коріандру. Це справжня знахідка, адже ягоди ожини позитивно впливають на роботу мозку, ягоди ялівцю полегшують протікання запальних захворювань, а коріандр корисний для травлення.

Так, коктейлі не тільки добре втамовують спрагу та насичують енергією влітку, але й сприяють підвищенню імунітету та правильній роботі всіх систем організму шляхом насичення його нутрієнтами.

Коктейлі можна брати з собою в офіс, на природу чи в подорож, адже їх дуже легко готувати. Достатньо концентрат Мохіто чи будь-який інший залити звичайною або мінеральною водою та додати лід, якщо бажаєте.

Де купити корисні літні коктейлі Yogoda

Відкрийте для себе світ освіжаючих та корисних напоїв від Yogoda! Окрім літніх коктейлів, виробник пропонує також широкий вибір натуральних ягідно-фруктових чаїв у пакетиках. Купити продукцію Yogoda можна на сайті виробника або в магазинах партнерів, як-от Фора, АТБ та інші.