200 тисяч гривень або смерть: столичні волонтери у відчаї шукають кошти для порятунку котів

Кота редакторки 44.ua звуть Левик. Він з’явився у неї за декілька місяців до початку повномасштабної війни завдяки київським волонтеркам Олені та Марії. До зустрічі з ними маленьке кошеня з подертим носиком бігало по вулиці, і нікому не було до нього діла.

Дівчата вилікували бідосю і почали шукати йому родину. Левику пощастило, і в нього з'явився дім.

Левик в перший день після вулиці / Левик вдома

Але таких, як він, у волонтерів зараз близько 100.  Крім “котокиян” є хвостики з прифронтових територій. Багато з них мають “букет” болячок, отриманих внаслідок життя на вулиці, і вимагають термінового дороговартісного лікування.

Олена та Марія ведуть сторінку в фейсбуці, яка називається “Котоманія”. Там вони розповідають про своїх підопічних та шукають їм дім. Окрім того, небайдужі містяни допомагають фінансово, адже утримувати та лікувати таку кількість тварин завдання “із зірочкою”.

Наразі в одній зі столичних ветклінік борг за лікування котиків складає 200 тисяч гривень.

“Рветься крик просто, трусить, відчай. Кожна клітинка тіла плаче. Настав страшний день для нас. Дирекція "Алденвет" дала часу до 1 липня погасити наш борг - 200 тис. грн Нам загрожує судовий розгляд, всі коти зі стаціонару, а вони майже всі з Торецька, повинні бути забрані нами, і нікого не хвилює куди. Нас припиняють обслуговувати взагалі, навіть нових під повний розрахунок. Благаємо, допоможіть”, - пишуть волонтери.

Друзі, редакція 44.ua щиро просить вас не залишати напризволяще хвостиків, і відмовитися від ранкової філіжанки кави, щоб закинути на банку допомоги котикам. Навіть 5 чи 10 гривень зможуть покращити ситуацію, адже не дарма кажуть: "З миру по нитці - голому сорочка".

Реквізити для допомоги:

5169 3600 2334 3969 Приватбанк

5375 4115 0308 4571 Монобанк

https://send.monobank.ua/jar/74AtwRXLGQ

PayPal

marija_orel@ukr.net

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua" – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.