Чи вимикають світло торговельно-розважальним центрам у Києві: відповідь ДТЕК

Відключення електроенергії в Києві поширюються і на торговельні центри. Якщо якийсь ТЦ зі світлом цілий день, то це означає, що він має інше джерело електроживлення.

Про це розповіли в компанії ДТЕК Київські електромережі на Facebook.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua", щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Друзі, часом ви скаржитесь, що торгово-розважальні центри – зі світлом цілий день. Запевняємо вас: всі ТРЦ відключаються за графіком, як і інші клієнти. Єдиний виняток з цього правила – якщо центр підключений до тієї ж лінії, що й критичні об’єкти, – йдеться в повідомленні компанії.

Однак, в ДТЕК нагадали, що більшість ТЦ, кав'ярень та інших торгових точок підготувалися до відключень світла. Зокрема, придбали собі генератори.

Тому, якщо ви бачите в них світло, це не означає, що ми надаємо їм його. Можливо, вони використовують генератори чи інші джерела, – заявили в компанії.

Нагадаємо, ми розповідали також, що масовані ракетні удари росії по українській енергосистемі, ймовірно, стануть причиною того, що мільйони людей по країні наступної зими проведуть в темряві та холоді.