"Погані хлопці: Все або нічого": зіркова прем'єра фільму у Києві!

4 червня в кінотеатрі «Планета Кіно» РЦ «Blockbuster Mall» відбулася прем'єра комедійного екшну «Погані хлопці: Все або нічого».

Серед перших гостей українські селебрітіз, топові блогери та ЗМІ, а саме: Макс Леонов, Марина Арістова, співачка Любов, акторка Дарія Легейда, Анна Малиновська, ведучий програми Факти ICTV і телемарафону «Єдині новини» Андрій Ковальський, актор Олександр Боднар, комедійна акторка стенд-ап жанру Лєра Мандзюк.

“Це культовий фільм і радий був побачити продовження. Перша серія вийшла, здається, коли я був ще дитиною, тож для мене це як повернення в минуле і безтурботний час (усміхається). Звичайно ж сподобалася премʼєра: гарна графіка, якісні спецефекти, герої, яких я пам’ятаю ще з дитинства, до прикладу, Вілл Сміт, який взагалі не змінився. До вподоби жарти, яких тут дійсно дуже багато! Іноді вони на межі фолу, але це прям мій гумор. Сюжет доволі незвичайний – з одного боку, передбачуваний, але з неочікуваними поворотами”, - поділився враженнями телеведучий Андрій Ковальський.

Цього літа Вілл Сміт та Мартін Лоуренс повертаються у продовженні культового бойовика! Ще більше відбірного екшну та гострого гумору на чолі з нестримними копами-напарниками!

Медіапартнер фільму: Insider, ICTV2

Партнери заходу: Domino’s Pizza, Stella Artou, Socar, Атлетіко, Цирюльник

Дивіться вже у кінотеатрах!