Принижував та ображав рідну матір: за домашнє насильство киянин сяде на 2 роки, – ФОТО

До суду скерувано обвинувальний акт стосовно мешканця Києва, який кидався на матір, принижував її та ображав. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Про це повідомили у поліції Києва.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте підписуватись.

За даними правоохоронців, чоловік зловживав спиртними напоями та систематично вчиняв домашнє насильство відносно 64-річної матері. Мешкаючи із пенсіонеркою в однокімнатній квартирі, він кидався на жінку, принижував її та ображав.

Правоохоронці неодноразово притягували 37-річного абʼюзера до адміністративної відповідальності за знущання над матір’ю. Також чоловіка було засуджено до одного року позбавлення волі з іспитовим терміном в один рік. Зловмисник мав також пройти обов’язкову програму для кривдників, але жодного разу на неї не з’явився, – йдеться в повідомленні.

У столиці два роки за ґратами проведе чоловік, який кривдив та ображав рідну мати

За скоєне киянину загрожує до двох років обмеження волі.

Нагадаємо, ми писали раніше про те, що киянину загрожує до 2 років в’язниці за те, що він бив доньку та виганяв її з малими онуками з квартири.

Новини компаній
15:00, Вчора